SCS Software

message board
It is currently 25 Feb 2017 08:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 117 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Author Message
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 19 Nov 2016 21:58 
Offline

Joined: 19 Nov 2016 21:50
Posts: 8
Tomorrow,SCS will say:ATS Version 32597....is out,OS Windows 10 system Requirements,so All that have a windows 7 64 bit must pay New windows 10.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 20 Nov 2016 15:45 
Offline

Joined: 06 Nov 2013 11:01
Posts: 3529
Where did you find that?
On their homepage it quite clearly says 10 is a recommended, NOT required, and the minimum is 7.
http://www.scssoft.com/americantrucksimulator.php

Are you getting confused between Windows 10 and Mac OSX 10?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 22 Nov 2016 10:18 
Online
User avatar

Joined: 22 Oct 2013 09:55
Posts: 6984
Location: The Lost Coast
umanbooks wrote:
...so All that have a windows 7 64 bit must pay New windows 10.

Not yet... As Lance Whitney of CNET put it, "Microsoft hasn't yet closed the door all the way for those in search of a Windows 10 freebie." You should read that article and "let your conscience be your guide"... Image

_________________
You can call me Ax

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 18 Dec 2016 23:53 
Offline

Joined: 09 Mar 2014 23:09
Posts: 78
I hope SCS will drop support for 32 bit builds soon 8-)

_________________
ETS2 Screenshots


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 27 Dec 2016 16:33 
Offline

Joined: 14 Jan 2016 18:33
Posts: 180
I thought that 32bit build is not updated anymore.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 27 Dec 2016 17:47 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jun 2014 17:22
Posts: 3545
Location: India
32?
Thought that was the DLC everyone's talking about in the SCS Blog discussion thread. :P
I too, don't think the 32bit version is supported anymore but don't quote me on that.

_________________
Image Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ATS 32 bit or not
PostPosted: 29 Dec 2016 06:23 
Offline
User avatar

Joined: 30 Jun 2015 03:56
Posts: 723
Location: Ontario, Canada
32 bit has never been officially supported for ATS, hence the branch name, "unsupported_32bit." It's more of a 'use at your own risk' kind of adventure. That said, by all appearances, the 32 bit branch is up to date with the public (read: 64 bit) branch.

_________________
Image
Current Projects | Roadmap | WoT


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 117 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: