SCS Software
http://forum.scssoft.com/

Truck not in Showroom
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=16&t=230649
Page 1 of 1

Author:  NotoATSPaidmods! [ 06 Mar 2017 00:56 ]
Post subject:  Truck not in Showroom

I was looking at haulin mods and I came across an FLB and I downloaded it, did all the .sii file stuff and I doesn't show up in showroom... any help? truck: http://www.gamemoding.com/18-wheels-of- ... r-flb.html

Author:  TruckHer [ 07 Mar 2017 19:59 ]
Post subject:  Re: Truck not in Showroom

I'm having the same problem with a '52 KW Bullnose. Where did you add the lines in the 'storage.sii' folders? (Top, middle, bottom?)

Author:  NotoATSPaidmods! [ 07 Mar 2017 21:34 ]
Post subject:  Re: Truck not in Showroom

TruckHer wrote:
I'm having the same problem with a '52 KW Bullnose. Where did you add the lines in the 'storage.sii' folders? (Top, middle, bottom?)

Yes. I did the same thing you did... put all of my other mods in a folder, and launched Hualin and... its not there.

Author:  TruckHer [ 07 Mar 2017 23:05 ]
Post subject:  Re: Truck not in Showroom

This is the camera_storage.sii folder: (number 2 out of three such folders to add lines to)

actor_interior_camera: camera.interior.05379fltp
{
camera_offset: (-0.36, 2.29, -1.2)
mouse_right_limit: -120
mouse_left_limit: 90
mouse_up_limit: 90
mouse_down_limit: -90

mouse_up_down_default: -8

uplift: 0.15
}
where would you put this add on line?

@include "units/interior_05379fltp.sii"

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/