SCS Software

message board
It is currently 29 Apr 2017 23:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 18 Apr 2017 20:37 
Offline

Joined: 13 Apr 2014 22:16
Posts: 943
I think you should look at controls.sii, inside this folder: "Documents\American Truck Simulator\profiles(1.6.1.6s).bak\number and letters\controls.sii" and possible this lines could be edited, with Notepad or any other txt editor:
Code:
config_lines[94]: "mix dbgfwd `keyboard.num8?0`"
 config_lines[95]: "mix dbgback `keyboard.num5?0`"
 config_lines[96]: "mix dbgleft `keyboard.num4?0`"
 config_lines[97]: "mix dbgright `keyboard.num6?0`"
 config_lines[98]: "mix dbgup `keyboard.num9?0`"
 config_lines[99]: "mix dbgdown `keyboard.num3?0`"


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 Apr 2017 23:47 
Offline
User avatar

Joined: 11 Oct 2016 15:38
Posts: 268
Location: Paris, France
@IonutL Well you know your way around!
I was scratching my head because I knew I unbinded some keys using a file on STDS but couldn't remember where or which one it was :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20 Apr 2017 22:26 
Offline

Joined: 20 Jun 2015 08:17
Posts: 1533
This problem also can happen after you deliver your trailer and deattach.
After viewing your earnings and experience points, the loading screen appears again and the trailer you just delivered vanishes immediately as if you quit the game and reloaded. :|

_________________
Sound Fixes Pack v17.35 | My ETS2 screenshots | My ATS screenshots

Current ETS2 map combo --> Egypt 2.0 addon
Current ATS map combo --> Project West 1.3.2 + Viva Mexico 2.2


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Apr 2017 13:58 
Offline
User avatar

Joined: 19 Oct 2015 00:49
Posts: 2162
Location: Winter Wonderland
something has changed with this latest update... I do have this "feature" when I'm going into the photomode .... and all AI disappearss from photosession, not what I wanted ;)

apart from this I also get strange behavior when I use the teleport option, outside the truck sometimes nothing happens when I press "any" key or trying to get back into the truck...takes some seconds/minute or so until game responds again , F2 works after a while F3 ... it isn't possible to ESC either ...one have to wait :shock: ...music is still playing in background - this happens in both games 8-)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: