SCS Software

message board
It is currently 29 Apr 2017 23:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: 27 Mar 2017 17:06 
Offline
User avatar

Joined: 10 Mar 2016 09:12
Posts: 97
Location: Ontario, Canada
This mod fixes the issue of city vehicles not appearing properly in the game. Certain vehicles will now show in select cities, as defined in the mod. The methods used are the same as in the Highway Patrol mod, for those familiar with that mod.

Vehicles included; Mack Garbage Truck, Black Limo, White Limo, Taxi and Frosty Ice Cream Truck. The vehicles are defined to only show in and around appropriate cities. For example, you won't find a limo spawning around Hornbrook, California.

This mod also activates the Las Vegas ambulance included by SCS but not used and the default SCS school bus has been reskinned for Laidlaw. For added realism, I also recommend the Real Trash truck and Taxi mod by Pedro Martins, available at http://atsmods.lt/real-trash-truck-and-taxi/

CHANGELOG
1.0.1
Fixed improperly defined wheel for ford_taurus_p
Removed Oxnard from city condition for ford_taurus_p

1.0.2
Updated country definitions for ambulances
Removed 'California' markings from ambulance 'ca' skin for more generic look


City Traffic v1.0.2 for ATS v1.6
https://drive.google.com/file/d/0B4B8PC ... sp=sharing

If you are having texture issues, please use my Automat Compatibility Package available at viewtopic.php?f=202&t=236929


Image


Last edited by hoseclamp72 on 19 Apr 2017 17:18, edited 5 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Mar 2017 01:22 
Offline
User avatar

Joined: 04 Aug 2015 00:59
Posts: 526
Location: S.-Peterburg
Good job, thank you.
Little problem:
<ERROR> [fs] Failed to open file "/def/vehicle/ai_wheel/ford_police_f.sii" in the read_only mode
<ERROR> [fs] Failed to open file "/def/vehicle/ai_wheel/ford_police_r.sii" in the read_only mode
game crash :roll:

I changed to front_18in_p.sii and rear_18in_p.sii

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Mar 2017 02:20 
Offline
User avatar

Joined: 10 Mar 2016 09:12
Posts: 97
Location: Ontario, Canada
Thanks for that. I'll get it fixed when I get home from work.

EDIT: Fixed version uploaded, version 1.0.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31 Mar 2017 23:57 
Offline
User avatar

Joined: 04 Aug 2015 00:59
Posts: 526
Location: S.-Peterburg
Thank you for the interesting mod!
Image

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Apr 2017 07:35 
Offline
User avatar

Joined: 20 Mar 2016 05:21
Posts: 18
Location: Canada
great mod man!

_________________
Kenworth W900


Top
 Profile  
 
PostPosted: 12 Apr 2017 04:07 
Offline

Joined: 17 Mar 2017 14:32
Posts: 2
I'm having a minor issue with this mod.

In California (where I've noticed it so far), the ambulance appears as a vehicle covered with the red "No Texture" image until it is about 5 car lengths away from the player's truck. Once it is within this certain distance, it displays the proper texture of the ambulance until it moves far enough away again. Can this issue be fixed?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 12 Apr 2017 23:44 
Offline
User avatar

Joined: 13 Apr 2016 23:57
Posts: 1539
Location: Wichita Falls, TX
Does Phoenix not have an ambulance?

_________________
ETS2 Map Combo: ProMods, ProMods Extension, Project Balkans, RusMap, Southern Region, PJ Indo Map, Russian Open Spaces
ATS Map Combo: Viva Mexico, Coast to Coast, Project West, CanaDream, RickPP's I-10 ATS


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13 Apr 2017 04:14 
Offline
User avatar

Joined: 10 Mar 2016 09:12
Posts: 97
Location: Ontario, Canada
No other ambulances supplied by SCS. They would need to be added as additional looks, but the mapping for the model is a nightmare.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13 Apr 2017 14:36 
Offline

Joined: 05 Apr 2014 23:18
Posts: 213
KrysEmlyn wrote:
I'm having a minor issue with this mod.

In California (where I've noticed it so far), the ambulance appears as a vehicle covered with the red "No Texture" image until it is about 5 car lengths away from the player's truck. Once it is within this certain distance, it displays the proper texture of the ambulance until it moves far enough away again. Can this issue be fixed?


I'm seeing this issue too. However I don't think it's specifically related to this mod as this doesn't change anything in relation to the CA ambulance.

Has anyone else observed this? If so is this (another) mod related? I can't find anything on my mod list that may have changed the CA ambulance.

Edit:
Is it possible the game is trying to spawn f350_lv in CA and therefore no texture? There doesn't appear to a reference in the "country" traffic to set f350_lv 0.0 for CA.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14 Apr 2017 16:00 
Offline
User avatar

Joined: 10 Mar 2016 09:12
Posts: 97
Location: Ontario, Canada
Interesting, I hadn't noticed this yet. I shall investigate.

EDIT: I have updated the download in the original link (now v1.0.2). Please try it and let me know. :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: