SCS Software

message board
It is currently 27 Mar 2017 02:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Iveco Hi-Way light bug
PostPosted: 07 Mar 2017 22:15 
Offline
User avatar

Joined: 24 Oct 2014 00:49
Posts: 143
Location: Poland
Iveco have bug with lights, on "driving" lights be launch FOG.

Image

_________________
>> Dakar Logistic fanpage: https://www.facebook.com/dakarlogistic

>> Steam: https://www.steamcommunity.com/id/amfire256

>> Flickr: https://www.flickr.com/photos/147164008@N08/


Top
 Profile  
 
PostPosted: 16 Mar 2017 17:52 
Offline
User avatar

Joined: 31 Aug 2014 19:38
Posts: 72
Location: Świnoujście
https://www.youtube.com/watch?v=4MJQaafKyoQ


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Mar 2017 19:03 
Offline
User avatar

Joined: 31 Aug 2014 19:38
Posts: 72
Location: Świnoujście
Hmm still no fixed?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Mar 2017 20:41 
Offline
User avatar

Joined: 07 Mar 2015 10:39
Posts: 41
Location: Holland
They will fix it for a long time

_________________
xf530
WoTR profile https://www.worldoftrucks.com/en/online ... ?id=109162


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26 Mar 2017 03:41 
Offline
User avatar

Joined: 24 Oct 2014 00:49
Posts: 143
Location: Poland
I report this on 1.25/1.26 and nobody give answer.

_________________
>> Dakar Logistic fanpage: https://www.facebook.com/dakarlogistic

>> Steam: https://www.steamcommunity.com/id/amfire256

>> Flickr: https://www.flickr.com/photos/147164008@N08/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: