SCS Software

message board
It is currently 23 Oct 2014 05:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 506 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 51  Next
Author Message
PostPosted: 29 Dec 2013 12:19 
Offline

Joined: 30 Dec 2012 18:59
Posts: 164
Location: Belarus
@RadolSzczecin
pol_rebuild_def.scs - 268Mb, files inside - 787Mb. Compression - 33%
Not good.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 15:36 
Offline

Joined: 24 Jan 2013 00:31
Posts: 230
Location: Polska / Szczecin
I do not understand what the problem is :roll:

And what do you suggest?
Pack with less compression?

_________________
ETS2 beta tester


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 16:42 
Offline

Joined: 30 Dec 2012 18:59
Posts: 164
Location: Belarus
RadolSzczecin wrote:
Pack with less compression?

Pack without compression. For better performance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 16:50 
Offline

Joined: 24 Jan 2013 00:31
Posts: 230
Location: Polska / Szczecin
That I know that the better the performance, but then we have a large file.
Each map of this reason is compressed - like map promods

_________________
ETS2 beta tester


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 21:57 
Offline

Joined: 29 Dec 2013 21:47
Posts: 4
RadolSzczecin wrote:
Good News! ;)
Currently we are testing now this map (Poland Rebuilding) with a map Scandinavia mod v1.01.

Now is added port of Gdynia and ferry connection ports Scandinavia maps

Image
Image

Work in progress...please by patience.




Hi i put Poland Rebuilding in my mod and promod and i dont get the new citys in poland

i have take PolandRebuilding.zip.001 and PolandRebuilding.zip.002 and my promod v152 in ets mod but it don't work

please help me! :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 22:01 
Offline

Joined: 29 Dec 2013 21:47
Posts: 4
Hi i have downloading Poland rebuild and promod v152 but its not work.

i have take PolandRebuilding.zip.001 and PolandRebuilding.zip.002 and Promod v152 in ets mod.

it not work, i dont get the new citys in poland and the ferry from poland to sweden.

please help me :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 22:35 
Offline
User avatar

Joined: 18 Mar 2013 02:59
Posts: 1883
Location: Hammond, Indiana
MathiasH wrote:
i have take PolandRebuilding.zip.001 and PolandRebuilding.zip.002 and Promod v152 in ets mod.

You need to use WinRAR or 7-ZIP to unzip and combine the .001 and .002 files! When extracted/combined properly, you will wind up with these files:

zzz Pol_Rebuild_def.scs
zzz Pol_Rebuild_map.scs

You will also need to download and install this file:

zzzzz zfix PR+PROMODS 1.52b.scs

_________________
Fr. Bill
Interests: Gauge Programming - 3d Max Modeling for Eaglesoft Development Group & Military Visualizations
It is not wise to contest forum moderators; they have more ways to admonish than you have of evading, (Shin'a'in Proverb) :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 22:38 
Offline
User avatar

Joined: 27 Sep 2013 15:06
Posts: 195
Location: France
Hi Mathias,

I don't have Poland rebuilding but I can imagine the cause of your problem:

Put PolandRebuilding.zip.001, PolandRebuilding.zip.002, .... somewhere in your computer (not in the ETS2 mod folder).

Open PolandRebuilding.zip.001 with a tool like Winzip, 7zip, WinRar, .... and select extract.
That will probably create a new folder named PolandRebuilding.

In this folder you should find a set of .scs files (may be .zip). Move these files in the mod folder for ETS2

Activate them in the profile (with the promod files !).

That should make the trick.

Enjoy


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29 Dec 2013 23:04 
Offline
User avatar

Joined: 19 Oct 2013 19:22
Posts: 597
Location: Essex, U.K.
Mathias: if you are still having trouble with the 2-part zip files, see my post here: http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=111&t=87267


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30 Dec 2013 02:19 
Offline

Joined: 03 Dec 2013 18:55
Posts: 28
After I updated to latest version of Promods and the new 1.52b fix I am getting this error

00:01:01.508 : <ERROR> Company item without company assignment! (45763.4 20.6445 -51972.9)
00:01:01.509 : <ERROR> Company item without company assignment! (1568.98 5.12109 -31503.3)
00:01:01.509 : <ERROR> Company item without company assignment! (-116.504 0.382813 -31421.7)
00:01:01.509 : <ERROR> Company item without company assignment! (-39909 58.4648 -10460.3)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 506 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 51  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: