SCS Software

message board
It is currently 28 Mar 2017 15:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: 31 May 2014 12:04 
Offline

Joined: 31 May 2014 12:02
Posts: 6
I got this problem with the game that it automatically revs up the engine as soon as the game is started without the gas pedal on the G27 is even pressed down, Anyhow have a solution to fix this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31 May 2014 21:13 
Offline
User avatar

Joined: 30 Dec 2012 18:30
Posts: 2486
Location: V-TEC Kicked in Yo!
Does it do it on any other game? If so it's an issue, probably physical, with your steering wheel.

_________________
THE BOUNCER

ImageImageImageImage

My Specs: AMD A10-6800k ♦ ASUS GeForce GTX-750 Ti 2GB ♦ 12.0 GB RAM ♦ Windows 10 Professional X64

Green Text = Moderator Me
White Text = Normal Me


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31 May 2014 21:24 
Offline
User avatar

Joined: 18 Mar 2013 02:59
Posts: 1971
Location: Hammond, Indiana
Reverse your throttle's axis in the configuration screen... ;)

_________________
Fr. Bill
Interests: Gauge Programming - 3d Max Modeling for Eaglesoft Development Group & Military Visualizations
It is not wise to contest forum moderators; they have more ways to admonish than you have of evading, (Shin'a'in Proverb) :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31 May 2014 22:29 
Offline

Joined: 31 May 2014 12:02
Posts: 6
I tried reversing the Axis which helped in Euro truck simulator 2 but in Scania truck driving simulator it doesn't help


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jun 2014 00:27 
Offline
User avatar

Joined: 02 Apr 2014 12:50
Posts: 252
Location: Netherlands
I have that sometimes too, but it's not a big problem.
Just tap the pedal once and all is fine again.

:)

_________________
☼ ETS2, v1.17.1, DLC Going East, DLC Scandinavia
☼ ASUS P5PL2-SE
☼ Intel Core2 Quad Q9300 @ 3.01 GHz
☼ 4 GB Ram
☼ nVidia GeForce GTX 660
☼ Windows 7 Ultimate
☼ Logitech, G19, G13, G600, G27, G35 7.1, G930 7.1, Z-906 5.1
☼ TrackIR5, Clip on G930


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03 Jan 2015 12:26 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jan 2015 17:20
Posts: 1
Have you ever exported with ZMod to the moment, or this is your first time export attempts?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03 Jan 2015 14:39 
Offline

Joined: 28 Dec 2012 01:16
Posts: 3974
@ Donnievox Your post doesn't really make a lot of sense, care to expand on and clarify your comment further? Thanks.

_________________
Nope.. I got nuthin'


Top
 Profile  
 
PostPosted: 04 Jan 2015 05:42 
Offline

Joined: 04 Jan 2015 05:39
Posts: 1
If so it's an issue, probably physical, with your steering wheel.












____________________________________


Top
 Profile  
 
PostPosted: 04 Jan 2015 10:52 
Offline

Joined: 06 Nov 2013 11:01
Posts: 3529
Try this: viewtopic.php?f=8&t=167241&p=306310&hilit=calibrate#p306310


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: