SCS Software

message board
It is currently 30 Apr 2017 07:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Game crashes - need help
PostPosted: 01 Oct 2015 00:03 
Offline

Joined: 01 Sep 2015 14:30
Posts: 12
Hey just wanted to try the game after a long time but cant play it, i have it on steam.

Starting in dx, just crashes at desktop, cant even reach the menu...
Starting in opengl works but if i modify anything in the video options and hit apply, i get black screen for ever...
In safe mode, same as dx, cant reach the menu...
Tried every combination with compatibility and admin, nothing...

Code:
******** : log created on : Thursday October 01 2015 @ 00:58:19
00:58:19 : [sys] running on x86 / Windows 7 x64 (version 6.1) / Service Pack 1
00:58:19 : [sys] DirectX version : 4.09.00.0904
00:58:19 : [cpu] GenuineIntel [Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz] 4 logical processor(s) at ~3491MHz.
00:58:19 : [sys] Using 2 worker thread(s)
00:58:19 : [sys] using QPC / TSC invariant timer, frequency 3410087Hz
00:58:19 : [mem] physical memory detected (4194303K/4194303K)
00:58:19 : [mem] virtual memory detected (4194176K/4060228K)
00:58:19 : [mem] Trying to allocate memory pool (204800K)
00:58:19 : [hashfs] base.scs: Using public key 'final'
00:58:19 : [hashfs] base.scs: Digital signature valid
00:58:19 : [hashfs] base.scs: Mounted ok, 19852 entries
00:58:19 : [hashfs] def.scs: Using public key 'final'
00:58:19 : [hashfs] def.scs: Digital signature valid
00:58:19 : [hashfs] def.scs: Mounted ok, 775 entries
00:58:19 : [hashfs] locale.scs: Using public key 'final'
00:58:19 : [hashfs] locale.scs: Digital signature valid
00:58:19 : [hashfs] locale.scs: Mounted ok, 104 entries
00:58:19 : [hashfs] media.scs: Using public key 'final'
00:58:19 : [hashfs] media.scs: Digital signature valid
00:58:19 : [hashfs] media.scs: Mounted ok, 541 entries
00:58:19 : [ufs] Home directory: 'C:/Users/Cristi/Documents/SCANIA Truck Driving Simulator'.
00:58:19 : exec /home/config.cfg
00:58:19 : [sys] Executing /home/config.cfg ...
00:58:19 : uset r_full_resolution_corrections "0"
00:58:19 : uset r_force_color_shadowmaps "0"
00:58:19 : uset g_ortho_scale "1"
00:58:19 : uset g_ortho_draw "0"
00:58:19 : uset g_hw_info "1"
00:58:19 : uset g_replay_gc "1"
00:58:19 : uset g_leaderboards "1"
00:58:19 : uset r_segment_cache_static_buffers "1"
00:58:19 : uset r_segment_cache_behavior "3"
00:58:19 : uset r_use_depth_bounds "1"
00:58:19 : uset r_show_light_pixel_coverage "0"
00:58:19 : uset r_mirror_scale_y "1"
00:58:19 : uset r_mirror_scale_x "1"
00:58:19 : uset r_scale_y "0.75"
00:58:19 : uset r_scale_x "0.75"
00:58:19 : uset r_sunshafts "0"
00:58:19 : uset r_color_saturation "1.0"
00:58:19 : uset r_color_yellow_blue "0.0"
00:58:19 : uset r_color_magenta_green "0.0"
00:58:19 : uset r_color_cyan_red "0.0"
00:58:19 : uset r_color_correction "0"
00:58:19 : uset r_dof_filter_size "0.5"
00:58:19 : uset r_dof_transition "400.0"
00:58:19 : uset r_dof_start "200.0"
00:58:19 : uset r_dof "0"
00:58:19 : uset r_mlaa_threshold "1.0"
00:58:19 : uset r_mlaa "0"
00:58:19 : uset r_hdr "0"
00:58:19 : uset r_fake_shadows "1"
00:58:19 : uset r_sun_shadow_texture_size "2048"
00:58:19 : uset r_sun_shadow_quality "0"
00:58:19 : uset r_mirror_view_distance "80"
00:58:19 : uset r_deferred_mirrors "0"
00:58:19 : uset r_deferred "1"
00:58:19 : uset r_startup_progress "0"
00:58:19 : uset r_setup_done "1"
00:58:19 : uset r_gamma "1.0"
00:58:19 : uset r_nv_stereo_mode "2"
00:58:19 : uset r_no_frame_tracking "0"
00:58:19 : uset r_msaa "0"
00:58:19 : uset r_fullscreen "1"
00:58:19 : uset r_mode "1024x768x32x0"
00:58:19 : uset r_path ""
00:58:19 : uset r_device "gl"
00:58:19 : uset g_pedestrian "0"
00:58:19 : uset g_light_span_factor "0"
00:58:19 : uset g_light_distance_factor "0"
00:58:19 : uset g_vehicle_flare_lights "0"
00:58:19 : uset g_auto_traffic_headlights "0"
00:58:19 : uset g_auto_traffic "1"
00:58:19 : uset g_kdop_preview "0"
00:58:19 : uset g_screenshot_on_bug "0"
00:58:19 : uset g_developer "0"
00:58:19 : uset g_wc_fps "0.0"
00:58:19 : uset g_wc_radius "-1.0"
00:58:19 : uset g_steam_screenshots "1"
00:58:19 : uset g_flyspeed "100.0"
00:58:19 : uset g_news "1"
00:58:19 : uset g_colbox "0"
00:58:19 : uset g_radio_mode "1"
00:58:19 : uset g_ignore_low_fps "0"
00:58:19 : uset g_truck_light_quality "1"
00:58:19 : uset g_truck_light_specular "1"
00:58:19 : uset g_gfx_all_scales "0"
00:58:19 : uset g_gfx_advanced "0"
00:58:19 : uset g_gfx_quality "-1"
00:58:19 : uset g_menu_aa_limit "8"
00:58:19 : uset g_additional_water_fov "20.0f"
00:58:19 : uset g_rain_reflect_hookups "0"
00:58:19 : uset g_rain_reflect_actor "0"
00:58:19 : uset g_rain_reflect_traffic "0"
00:58:19 : uset g_rain_reflect_cache "0"
00:58:19 : uset g_rain_reflection "0"
00:58:19 : uset g_reflection "0"
00:58:19 : uset g_detail_veg "0"
00:58:19 : uset g_minicon "0"
00:58:19 : uset g_console "0"
00:58:19 : uset g_texture_usage_stats "0"
00:58:19 : uset g_fps "0"
00:58:19 : uset g_stream_exts ".ogg;.mp3"
00:58:19 : uset r_vsync "1"
00:58:19 : uset r_anisotropy_factor "0"
00:58:19 : uset r_texture_detail "2"
00:58:19 : uset t_averaging_window_length "20"
00:58:19 : [lang] Language autodetection: 409
00:58:19 : Selected language: en_gb
00:58:19 : SCANIA Truck Driving Simulator init ver.1.6.1s (rev. 50780)
00:58:19 : [net]  LOG INFO: Started
00:58:19 : Setting UI reference mode to: 1440x900...
00:58:19 : Render device override: dx9
00:58:19 : [gfx] Selected rendering device: dx9
00:58:19 : [dx9] Unable to initialize NVAPI: 4294967294
00:58:19 : [dx9] Direct3D9Ex detected.
00:58:19 : [dx9] Number of adapters found: 1
00:58:19 : [dx9] Adapter #0: ASUS R7 250X Series (2048 MB)
00:58:19 : [dx9] Adapter #0: aticfx32.dll (version: 8.17.10.1404/20150728)
00:58:19 : [dx9] Using SM3X rendering path
00:58:19 : [gfx] Trying to set 1024x768 32bpp 60Hz (fullscreen)
00:58:20 : [dx9] D3D9 device sucessfully created [HWVP]
00:58:20 : Game viewport set to: (window aspect ratio=1.33); viewport bounds=[left=0.00 right=1024.00 bottom=64.00 top=704.00]
00:58:20 : [al] device: OpenAL Soft
00:58:20 : [al] vendor: OpenAL Community
00:58:20 : [al] version: 1.1 ALSOFT 1.14
00:58:20 : [al] renderer: OpenAL Soft
00:58:20 : [al] extensions: AL_EXT_ALAW AL_EXT_DOUBLE AL_EXT_EXPONENT_DISTANCE AL_EXT_FLOAT32 AL_EXT_IMA4 AL_EXT_LINEAR_DISTANCE AL_EXT_MCFORMATS AL_EXT_MULAW AL_EXT_MULAW_MCFORMATS AL_EXT_OFFSET AL_EXT_source_distance_model AL_LOKI_quadriphonic AL_SOFT_buffer_samples AL_SOFT_buffer_sub_data AL_SOFTX_deferred_updates AL_SOFT_direct_channels AL_SOFT_loop_points
00:58:20 : [snd] Started sound update thread
00:58:20 : [di8] Initializing device 'Keyboard' as 'keyboard'


Last edited by Flemming V on 01 Oct 2015 08:05, edited 1 time in total.
CODE tag added.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Oct 2015 10:48 
Offline

Joined: 01 Sep 2015 14:30
Posts: 12
nvm i got it fixed, radeonpro open causes all the problems :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: