SCS Software

message board
It is currently 29 Apr 2017 23:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 211 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Next
Author Message
PostPosted: 18 May 2015 12:41 
Offline
User avatar

Joined: 13 Jan 2014 16:28
Posts: 2090
In this topic you can share your experience on running ETS2 in Windows 10.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 May 2015 12:46 
Offline
User avatar

Joined: 28 Nov 2012 12:41
Posts: 7632
Location: Denmark
I have not tried, but I see no problem, while all games should be compatibel with Windows 10. (It is not like in old days anymore where nothing worked from OS to OS)
Today games uses Direct X as the platform in Windows, and as long as Direct X is not changed from Windows to Windows, this should not be a problem.

_________________
Image
Image Image Image Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 May 2015 12:53 
Offline

Joined: 28 Dec 2012 01:16
Posts: 3976
I'm sure there is a topic on this somewhere, I'd search for it myself but I'm up to my eyeballs in Blender issues atm grrrr lol

_________________
Nope.. I got nuthin'


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 May 2015 12:56 
Offline

Joined: 26 Mar 2014 12:51
Posts: 2
Location: Melbourne, Australia
I have been running ETS2 with the last 3 versions of windows 10 pro insider with no problems at all. If anything the average frame rate is slightly higher and I have had no crashes at all.

Regards
scraperad


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 May 2015 13:04 
Offline

Joined: 21 Feb 2015 18:17
Posts: 391
Thank You Flemming V and aland for sharing your reviews on it.
I find this topic in search but comes empty "Reef" you can merge this topic if you found previous topic. Sorry for posting again same topic.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 18 May 2015 13:09 
Offline

Joined: 28 Dec 2012 01:16
Posts: 3976
I wasn't having a go, I was merely suggesting that the info you were seeking may already be here somewhere, I find using MartinoPios search tool better than the forum one viewtopic.php?f=10&t=23939

_________________
Nope.. I got nuthin'


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19 May 2015 22:30 
Offline
User avatar

Joined: 05 Mar 2014 19:52
Posts: 5611
Location: United Kingdom
I tried ETS2 on Windows 10 (On a virtual machine) And all the graphics were glitchy (Probably because it was on a VM :lol:)

_________________
ImageImage
ImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jun 2015 16:04 
Offline

Joined: 21 Feb 2015 18:17
Posts: 391
Windows10 will release worldwide on July 29, 2015.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jun 2015 19:33 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jan 2013 23:13
Posts: 2546
Location: Denmark
MinecraftMarioGuy53 wrote:
(Probably because it was on a VM :lol:)


Have you tried ETS2 on any version of Windows in VM?

You will always find a performance loss when running a game in a VM environment. I do not think it is fair to give performance feedback of any game when you have only run it in a VM.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jun 2015 19:43 
Offline
User avatar

Joined: 05 Mar 2014 19:52
Posts: 5611
Location: United Kingdom
Yeah I know, thats my point. It was on a VM, so it was probably invalid. :lol:

_________________
ImageImage
ImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 211 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: djellis, Grimples, lukk, Magnum-driver and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: