SCS Software

message board
It is currently 28 Apr 2017 14:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
Author Message
PostPosted: 21 Nov 2016 08:06 
Offline

Joined: 21 Nov 2016 05:57
Posts: 5
Have been using W10 for about a year (though I'm going to go back to 7 in a month or two), can't remember having any troubles with the game.

_________________
Temporary account. Trying to make 5 on-topic posts just to be able to PM admin about my old account. Despite the fact that having multiple accounts is actually a bannable offence, this is literally the only way to get my old account back.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22 Nov 2016 02:14 
Offline
User avatar

Joined: 13 Apr 2016 23:57
Posts: 1527
Location: Wichita Falls, TX
Both ATS and ETS2 (even Scania Truck Simulator and ETS) run perfectly fine on Windows 10.

_________________
ETS2 Map Combo: ProMods, ProMods Extension, Project Balkans, RusMap, Southern Region, PJ Indo Map, Russian Open Spaces
ATS Map Combo: Viva Mexico, Coast to Coast, Project West, CanaDream, RickPP's I-10 ATS


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22 Nov 2016 07:41 
Offline

Joined: 30 Aug 2016 16:00
Posts: 161
No issues here. Launching it in DX 64 mode. (Steam user)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03 Dec 2016 09:26 
Offline
User avatar

Joined: 16 Jul 2013 13:52
Posts: 523
I bought a brand new truck in ATS the other day, 178000 USD! Windows 10 STOLE IT and drove it off a bridge! :'(

#Windows10SUXX #Windows311ROXX #DOSGAMING

_________________
Hardware: i5 2500k @ 4.2 Ghz - 16 Gb, Kingston HyperX 1600 Mhz - Corsair 90 Gb SSD - Cruscial 480 Gb SSD - 1TB HDD - Sapphire R9 390 8 Gb Nitro OC - QPAD QH-85 Headset - Logitech G29 with H-Shifter - X55 Rhino HOTAS - OS: Windows 10 Pro 64bit


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06 Dec 2016 07:30 
Offline
User avatar

Joined: 01 Dec 2016 09:51
Posts: 78
Location: Vorarlberg, Austria
I Have no issues so far what so ever with ETS2 and windows 10.

tested in both 32/64-Bit versions, except a few FPS Drops, but that may be my Graphics Card it's fault :lol:

_________________
My Screenshot thread | World of Trucks Profile | Female ETS2/ATS Gamer ;)
❤️❤️❤️ I Love Ariana Grande ❤️❤️❤️


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06 Dec 2016 10:47 
Offline
User avatar

Joined: 05 Jul 2013 11:44
Posts: 5889
Location: Yorkshire
The only issue I ever had with Win10 and this game was the slightly improved performance. How dare it give me 3 fps more!

_________________
My Blog/Mod page: http://ijsmods.wordpress.com
My WoT Profile
I reserve the right to be 100% wrong.
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 07 Dec 2016 02:39 
Offline

Joined: 02 Oct 2016 23:25
Posts: 89
Location: UK
It's bad init haha.

We should give that 3 fps back!

But in all serious, I've had no issues I can remember on Windows 10. Been a dream.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 17 Mar 2017 00:40 
Offline

Joined: 17 Mar 2017 00:26
Posts: 3
I've been using ETS2 on Windows 10 since 2015. You get FPS spikes sometimes compared to Windows 7 which is a bit smoother, but it runs fine still.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25 Mar 2017 21:28 
Offline
User avatar

Joined: 06 Mar 2017 06:40
Posts: 6
Location: Washington State
ETS2 on Win 10 works perfectly fine. I actually get pretty decent FPS, except for in the busy city areas like Hamburg while playing in first person :lol:

_________________
ETS 2 truck: 2009 Volvo FH16 ohaha, 600hp, sleeper cab, Volvo red
I enjoy playing games including trucks, cars, and military planes. (oh yeah roblox too)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 11 Apr 2017 09:32 
Offline
User avatar

Joined: 20 Aug 2014 10:58
Posts: 62
Location: Hwy 31 , Australia
I've just moved from Windows 7 to 10. Hard to make a fair comparison because I have also upgraded most of my PC components at the same time but I have experienced no problems so far.

_________________
Phanteks Eclipse P400S case - ASUS Maximus IX Hero MB - i5 7600K CPU @4.8Ghz - Corsair H100i - Corsair Vengance DDR4 RAM 16GB - EVGA GTX 1080 FTW GPU - EVGA 850 G2 PSU - Crucial MX300 SSD. 525GB - Crucial M4 SSD. 256GB - Crucial M550 SSD. 256GB


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: