Search found 242 matches

by michbret
13 Aug 2015 17:15
Forum: Technical Problems
Topic: Limited FPS with DirectX
Replies: 48
Views: 5251

Re: Limited FPS with DirectX

@BigDukeSix Hello. even if your configuration is a little bit exotic, that should work correctly. If I understand correctly you have - One display (the laptop LCD) connected to a first graphic card : the IGP (or APU) Intel HD4600 integrated in your core I5 4200M - Another display connected to a sec...
by michbret
04 Jun 2015 17:48
Forum: Bugs 1.18
Topic: Map discontinuity in Poland [not a bug]
Replies: 2
Views: 1260

Re: Map discontinuity in Poland [not a bug]

I am in the process of trying to reach the 100% of the map explored. So I often wander outside the preferred track proposed by the route advisor / GPS. I started from Stockholm and my destination was Brno. Capture from a saved game Once in Praha, I had some time left so I make the decision to reach ...
by michbret
03 Jun 2015 19:34
Forum: Bugs 1.18
Topic: Map discontinuity in Poland [not a bug]
Replies: 2
Views: 1260

Map discontinuity in Poland [not a bug]

Hello, May be reported but I don't find it. Coordinates : map problem ; [03/06/2015 21:18] (sec+0010+0001);41271.5;123.312;6908.71 Screenshot : http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/711913430652636160/69C4375D9F83FBA88202BEC6B2E898C6203D7D0F/ And game log of course : ************ : log creat...
by michbret
25 May 2015 05:53
Forum: Technical Problems
Topic: Crossfire isn`t working anymore
Replies: 57
Views: 9526

Re: Crossfire isn`t working anymore

@elnino,

For me your mountain sign looks like a ferry boat, thus indicating an harbour. In the image you posted, it shows the way to Denmark using a ferry link. I think that's legit.

Thanks for giving update about the "blank sign" frequency.

Best regards
by michbret
24 May 2015 12:52
Forum: Technical Problems
Topic: Crossfire isn`t working anymore
Replies: 57
Views: 9526

Re: Crossfire isn`t working anymore

Hello, I have also found some rare problems with Scandinavia road signs when using "AFR Friendly" or "Optimize 1x1" as in Crossfire settings for ETS2. Examples : image1 and image2 results in a blurred flickering of the green road sign (was using "Optimise 1x1"). As I said this is now quite rare and ...
by michbret
23 May 2015 16:47
Forum: Bugs 1.18
Topic: Strange error in Gedser
Replies: 0
Views: 543

Strange error in Gedser

Please no that I am using the "Crossfire_test" beta version. Got this strange error message in Gedser (Position : < 6224.5 6.47345 -22207.7 >) <ERROR> Unable to find road node which is sufficiently close to start node 0x35A5A14FBFB0000 Here is the game log ************ : log created on : Saturday Ma...
by michbret
22 May 2015 18:21
Forum: Technical Problems
Topic: Crossfire isn`t working anymore
Replies: 57
Views: 9526

Re: Crossfire isn`t working anymore

Hello Komat. Many thanks. This beta version is great and working very well. At first glance I have the same result that AlexeyP has posted. The launch option -nodx9ex is mandatory ? That was already the case before in 64bit but not in 32bit My computer: My HW configuration : Core I7 960 with 6 GB ma...
by michbret
22 May 2015 16:10
Forum: Bugs 1.18
Topic: Floating ground texture at Stein quarry Oslo
Replies: 0
Views: 546

Floating ground texture at Stein quarry Oslo

Please note that I am playing the "crossfire_test" beta version (1.18.0.1 generated by Komat ) but I don't think this has some influence on this. Here is the screen capture. My apologies, I forgot to take the position (My mind was on Crossfire testing ...). Below the game log ************ : log crea...
by michbret
21 May 2015 21:34
Forum: Technical Problems
Topic: Crossfire isn`t working anymore
Replies: 57
Views: 9526

Re: Crossfire isn`t working anymore

Hello Komat, you are a sorcerer. I just got back from the plane, loaded your "crossfire_test" and did some preliminary experiments. Basically It works and most (if not all) of the flickering get away . You are on the good way (and the crossfire is working - using both GPU) Definitively, this "patch"...
by michbret
21 May 2015 20:10
Forum: Bugs 1.18
Topic: FS error with new mercedes [NOT A BUG]
Replies: 26
Views: 4437

Re: FS error with new mercedes [NOT A BUG]

Got this one too without any mod.

Code: Select all

00:04:33.360 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/def/vehicle/truck_company/actros_2014_4x2_a.sii" in the read_only mode

So if I understand what Max said, I just have to play in order to clear it after some time ?

Go to advanced search