Maybe It'S not a bug?

Post Reply
dangerouz32
Posts: 7
Joined: 14 Jul 2013 20:34

Maybe It'S not a bug?

#1 Post by dangerouz32 » 14 Jul 2013 20:40

The update pack (1.4.1-- 1.4.5) I can't hear the retarder sound.I think in 1.3.1 the retarder sound is reaaly cool, please can we adjust the sound??I want this sound back.By the way you guys work like bee, good job :)

User avatar
Komat
SCS Software
Posts: 1063
Joined: 26 Nov 2012 09:22

Re: Maybe It'S not a bug?

#2 Post by Komat » 14 Jul 2013 22:32

Do you have any truck mod? I think that we changed the location of the retarder sound so the mods need to be updated.

dangerouz32
Posts: 7
Joined: 14 Jul 2013 20:34

Re: Maybe It'S not a bug?

#3 Post by dangerouz32 » 15 Jul 2013 15:34

I delete all truck mods and try again.I use Scania r730 but still I can't hear the retarder sound.

dangerouz32
Posts: 7
Joined: 14 Jul 2013 20:34

Re: Maybe It'S not a bug?

#4 Post by dangerouz32 » 18 Jul 2013 19:21

I solve the problem.I think it's a bug.I usually play 4th camera.So i cant hear the retarder sound.When i change the camera to 1st i hear the retarder sound.In 1.3.1 i hear the retarder sound on all cameras.Please, can you fix this problem, because I love the retarder sound and I love th 4th camera :)).In fact the engine sound beat the retardar sound so we can't hear it.

AleNes
Posts: 40
Joined: 10 Jul 2013 20:25

Re: Maybe It'S not a bug?

#5 Post by AleNes » 25 Jul 2013 20:44

I don't hear the retarder sound in exterior views too. Bug?

dangerouz32
Posts: 7
Joined: 14 Jul 2013 20:34

Re: Maybe It'S not a bug?

#6 Post by dangerouz32 » 26 Jul 2013 16:09

Absolutely it is a bug.Please help us to fix this problem.It seems to me, no one know this bug.In 1.3.1 retarder sound was heard in exterior. :?

Post Reply

Return to “bugs 1.4.1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest