Not sure if properly a bug: Speed on trailers

Post Reply
User avatar
Shadowilla
Posts: 22
Joined: 21 Dec 2012 00:33
Location: Chile

Not sure if properly a bug: Speed on trailers

#1 Post by Shadowilla » 15 Jul 2013 04:07

More than a bug, is a question that I have:

I was behind a truck and saw a trailer from UK but the speed behind it was "metrical". Wouldn't be correct to have imperial speed on those trailers that are from UK?
ets2_00032.jpg
ets2_00032.jpg (168.33 KiB) Viewed 1497 times

User avatar
Wolfi
Global moderator
Posts: 11517
Joined: 12 Jul 2013 12:14
Location: United Republic of Huggable Fuzzbutts

Re: Not sure if properly a bug: Speed on trailers

#2 Post by Wolfi » 15 Jul 2013 04:53

Well you do have a point here friend. But there's one small problem with your suggestion. The speeds on trailers are a part of the whole trailer texture. So making and imperial version would require either a separate set of trailers for UK or making the small signs another model with region-specific texturing. Both methods would take quite alot time to create and would probably decrease the game's performance.
P.S. Just a suggestion: this could be also a French trailer. They use yellow number plates there as well.
Image
Image

User avatar
Shadowilla
Posts: 22
Joined: 21 Dec 2012 00:33
Location: Chile

Re: Not sure if properly a bug: Speed on trailers

#3 Post by Shadowilla » 16 Jul 2013 03:23

Yeah, I thought that might be the problem. I just wanted to make sure that it was that way. By the way the trailer says UK on the license ;)

Post Reply

Return to “bugs 1.4.1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest