Majestic lever

Post Reply
GustavoAguiar
Posts: 23
Joined: 15 Jul 2013 07:31
Location: Niterói/RJ - Brazil

Majestic lever

#1 Post by GustavoAguiar » 15 Jul 2013 08:07

The lever of indicator lights (LHD version) in Majestic (or Mercedes :D )have a bug, as see on the attached picture.
Attachments
ets2_00000s.jpg
ets2_00000s.jpg (208.2 KiB) Viewed 1465 times

Bkp666
Posts: 143
Joined: 03 Jan 2013 11:47

Re: Majestic lever

#2 Post by Bkp666 » 15 Jul 2013 08:43

It's caused by the Mercedes Logo mod...

Post Reply

Return to “Bugs 1.4.3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest