Strasbourg bugs

Post Reply
User avatar
Vesku-K
Posts: 327
Joined: 26 Dec 2012 08:25
Location: Finland Vantaa

Strasbourg bugs

#1 Post by Vesku-K » 15 Jul 2013 13:11

Factory yard is completely absent. Equipment is in the air.


And continuing one side of the tunnel.
Attachments
ets2_00005.png
ets2_00005.png (245.59 KiB) Viewed 2087 times
ets2_00003.png
ets2_00003.png (189.72 KiB) Viewed 2101 times
ets2_00004.png
ets2_00004.png (244.99 KiB) Viewed 2111 times
Last edited by Vesku-K on 15 Jul 2013 13:29, edited 1 time in total.
Take it easy baby, this is Grandpa

My WoT page Vesku_K
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=22259

Asus P8Z77-V Lx, i5 3570k 3,40Ghz, Ram 16Gb, GeForce GTX 970 sc GDDR5, Pover 700watt, Win7 64bit, TV-monitor 37",

7UN3RK0
Posts: 172
Joined: 06 Feb 2013 22:59
Location: Slovakia

Re: Strasbourg bugs

#2 Post by 7UN3RK0 » 15 Jul 2013 13:27

I am now on the way to there. When I'll be there, I'll take a screenshot if is this general problem.

OK, I can confirm. Missing textures. I think, it is not bug. It could be saving memory?
Attachments
640x360.jpg
640x360.jpg (87 KiB) Viewed 2062 times
Last edited by 7UN3RK0 on 15 Jul 2013 14:39, edited 2 times in total.
I don't know english good. Sometimes I use Google Translator.

User avatar
Hammer
Posts: 280
Joined: 20 Dec 2012 20:36
Location: Finland

Re: Strasbourg bugs

#3 Post by Hammer » 15 Jul 2013 14:15

For what I can tell that is an area you can't see unless you go roaming with the free camera.

User avatar
Vesku-K
Posts: 327
Joined: 26 Dec 2012 08:25
Location: Finland Vantaa

Re: Strasbourg bugs

#4 Post by Vesku-K » 15 Jul 2013 19:50

I understand that. All is not meant to see. But a free camera to show someone else the place very well, and a large area. I usually use interior camera, but look at the scenery between a free camera, and when they hit the eye. :shock:

Sorry my bad English :roll:
Take it easy baby, this is Grandpa

My WoT page Vesku_K
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=22259

Asus P8Z77-V Lx, i5 3570k 3,40Ghz, Ram 16Gb, GeForce GTX 970 sc GDDR5, Pover 700watt, Win7 64bit, TV-monitor 37",

User avatar
Hammer
Posts: 280
Joined: 20 Dec 2012 20:36
Location: Finland

Re: Strasbourg bugs

#5 Post by Hammer » 15 Jul 2013 19:57

Well, you could consider the free camera bit of a "cheat" feature since it's meant for developers not players. And basically those areas are outside the game world, not meant to be visited/seen by the player. Pretty much the same thing if you turn on the no-clipping mode on in a FPS and go run around through walls and outside the game area :mrgreen:

7UN3RK0
Posts: 172
Joined: 06 Feb 2013 22:59
Location: Slovakia

Re: Strasbourg bugs

#6 Post by 7UN3RK0 » 15 Jul 2013 20:15

As I said:
7UN3RK0 wrote:It could be saving memory
I use free camera for looking there. Generaly I play only with inside camera.
I don't know english good. Sometimes I use Google Translator.

User avatar
Vesku-K
Posts: 327
Joined: 26 Dec 2012 08:25
Location: Finland Vantaa

Re: Strasbourg bugs

#7 Post by Vesku-K » 16 Jul 2013 08:01

Oops. I told wrong when I said that I use a free camera. I meant the camera number 2, and I have it a little mod (zzz_camera) author I do not remember. But this is to expand and increase the field of view slightly. :oops: :oops: :mrgreen:
Take it easy baby, this is Grandpa

My WoT page Vesku_K
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=22259

Asus P8Z77-V Lx, i5 3570k 3,40Ghz, Ram 16Gb, GeForce GTX 970 sc GDDR5, Pover 700watt, Win7 64bit, TV-monitor 37",

User avatar
ohaha
Global moderator
Posts: 17036
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: Strasbourg bugs

#8 Post by ohaha » 16 Jul 2013 19:38

Slightly? :lol:
ImageImage
ImageImage

Post Reply

Return to “Bugs 1.4.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest