Bugs New Volvo 2013 !!!

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: Bugs New Volvo 2013 !!!

#11 Post by ohaha » 02 Nov 2013 23:26

Fixed in next patch.
Retired, but still loving it.

Space_Night
Posts: 2513
Joined: 23 Oct 2013 21:10
Location: Between somewhere and somewhere else
Contact:

Re: Bugs New Volvo 2013 !!!

#12 Post by Space_Night » 02 Nov 2013 23:39

thanks.

On the 6x4 and 6x2 it should be somewhere between the two axles, it also doesn't occur on every trailer, just some of them like the curtain sider.

Felix87rus
Posts: 37
Joined: 25 Oct 2013 21:18

Re: Bugs New Volvo 2013 !!!

#13 Post by Felix87rus » 03 Nov 2013 03:23

Hello everyone, I've found the following bugs
Image
This bus made ​​4 crashes while turning, and every time crash with an oncoming car.

Image
And then I got up under the bridge, why so bright in the cabin? I understand that with material like that, but I would like more realism in the shade if there is a truck, and inside the shadow darker.

Image
The game has added additional beds in each city, and after a few patches sleeper does not have an icon, you can see it in this picture, on the navigator, navigator on my right shows the place where you can relax, but there is no monk.

Once again, I apologize, I use the Google translator, the translation may not be accurate.

User avatar
Swede
Beta tester
Posts: 412
Joined: 14 Jul 2013 13:10
Location: Stockholm, Sweden

Re: Bugs New Volvo 2013 !!!

#14 Post by Swede » 03 Nov 2013 13:13

Don't be making additional reports under the same topic if they are not related to the issue.


1st: Reported back in 1.4.8: viewtopic.php?f=129&t=24958

3rd: Bus stations are no longer places where you can relax/sleep so that's why there is no icon.
I did notice that some bus stations have been changed to undiscovered (grey) after this change.

Space_Night
Posts: 2513
Joined: 23 Oct 2013 21:10
Location: Between somewhere and somewhere else
Contact:

Re: Bugs New Volvo 2013 !!!

#15 Post by Space_Night » 26 Dec 2013 15:11

Heya,

I thaught the king-pin issues with the new FH were resolved in 1.8, having picked up a set of logs with the 6x4, I found the pin of the trailer was riding ON the 5th wheel, not in the jaws of the 5th wheel.

Locked

Return to “Bugs 1.7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest