What Happened?

Post Reply
User avatar
BWD
Posts: 319
Joined: 10 Aug 2013 13:18
Location: Morris, Illinois USA

What Happened?

#1 Post by BWD » 19 Jul 2014 18:08

Pretty sure this is a mods fault but not sure. Anyone have a problem with this "Three stack load of rolled hay"?

Click on pic to enlarge.

Image

[code ; [16/07/2014 20:44] (sec-0002+0006);-7592.33;43.9808;25558.2][/code]

Had to drop this load for a little over $16,000 USD loss, but would have cost the entire load if I'd have continued with the load to the warehouse.

I did learn that turning into the other lane The load would now move but there was to much damage to continue.
Win 7 Home Premium,16 GIGS Ram,Sound Blaster X-FI Titanium Fatality,Logitech X-540 5.1 Speaker System,EVGA Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB GDDR5 Graphic card,Corsair 750 Watt Power supply,AMD Phenom II Black edition 965 3.4 GHz.four core processor.

User avatar
joe_alker
Global moderator
Posts: 2589
Joined: 30 Dec 2012 16:30
Location: Goldenrod City

Re: What Happened?

#2 Post by joe_alker » 19 Jul 2014 18:33

Likely an issue with the collisions in the tunnel. However, as the game doesn't normally feature loads that tall, it can only be considered a mod related issue and such isn't a bug.

User avatar
BWD
Posts: 319
Joined: 10 Aug 2013 13:18
Location: Morris, Illinois USA

Re: What Happened?

#3 Post by BWD » 20 Jul 2014 17:24

@joe_alker,

Possibly but if there was an invisible wall on that inside lane then it was a bug.
Win 7 Home Premium,16 GIGS Ram,Sound Blaster X-FI Titanium Fatality,Logitech X-540 5.1 Speaker System,EVGA Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB GDDR5 Graphic card,Corsair 750 Watt Power supply,AMD Phenom II Black edition 965 3.4 GHz.four core processor.

User avatar
87granny
Posts: 7083
Joined: 02 Sep 2013 12:45
Location: New Jersey

Re: What Happened?

#4 Post by 87granny » 20 Jul 2014 21:02

Happened to me with a tank or somthing on the Promods map stop me dead in my tracks I loaded a previous save and moved over in that spot
Image

User avatar
Reece
Posts: 766
Joined: 11 Jul 2013 02:29
Location: Australia

Re: What Happened?

#5 Post by Reece » 21 Jul 2014 00:38

Love the truck BWD, do you have a link? :mrgreen:

User avatar
BWD
Posts: 319
Joined: 10 Aug 2013 13:18
Location: Morris, Illinois USA

Re: What Happened?

#6 Post by BWD » 21 Jul 2014 16:31

@Reece


http://ets2mods.org/2014/02/peterbilt-3 ... #more-4583 ( This one is the older 379 model )

-or-

http://ets2.lt/en/?s=peterbilt+389+3.2+new+sounds

Poster where I got this from:
Board index » Euro Truck Simulator 2 » Mods » Models

Want a Peterbilt that does not dissapoint?

Uzi is the OP.

Several paint jobs. I like the Detroit 815HP with 13 speed tranny. Outside sound is pretty good but inside cab sound is sort of lousy. Just my opinion because in earlier years I've driven Petes with 600HP and 13 speed Road Ranger trannys. One Get-up & Go truck. :D
Win 7 Home Premium,16 GIGS Ram,Sound Blaster X-FI Titanium Fatality,Logitech X-540 5.1 Speaker System,EVGA Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB GDDR5 Graphic card,Corsair 750 Watt Power supply,AMD Phenom II Black edition 965 3.4 GHz.four core processor.

User avatar
Reece
Posts: 766
Joined: 11 Jul 2013 02:29
Location: Australia

Re: What Happened?

#7 Post by Reece » 22 Jul 2014 00:36

Thanks for that, I took the advise and went for the truck with new sounds, I don't like sewing machines!!! ;)
All I have to do is make some more money to buy it!!! :mrgreen:

Post Reply

Return to “Bugs 1.10”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest