Map Bug

dmr2001
Posts: 11
Joined: 16 Apr 2015 21:32

Map Bug

#1 Post by dmr2001 » 16 Apr 2015 21:47

I am running ETS 2 1.17 Beta on a Macintosh 64 bit. Whenever I zoom in on the map it glitches. Most of the roads disappear, and some flash. Is anyone else having this problem? Thanks.
Last edited by Centrino2 on 16 Apr 2015 22:05, edited 1 time in total.
Reason: Moved to proper forum (I wondered for awhile if anybody was playing on Mac)

RWO218
Posts: 26
Joined: 13 Feb 2015 20:21
Location: Toledo,, Ohio

Re: Map Bug

#2 Post by RWO218 » 17 Apr 2015 01:54

I have the same problem with the map. Also playing on a Mac.

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Map Bug

#3 Post by NiceguyChris89 » 17 Apr 2015 07:49

Same issue here. It's weird, screen shots don't replicate the issue, which is annoying, but I'm happy to post details here to help out... I'm wondering if this is related to the Open GL Issue you get with ProMods installed.

Issue - Distorted/Flickering graphics in map on Job Screen and World Map. Issue persists with all profiles, even a new clean one.

Current Setup -
Steam,
OS X Version. 10.10.3,
Macbook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012)
2.5GHz Intel Core i5
8GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 4000 (1024 MB)

ETS2 Version 1.17.0.16s (64 Bit)

Game Log Attached...

*Edit - Attachment didn't work, see game log in paste bin http://pastebin.com/iYZTMd1X

User avatar
CJWoffy
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 10:42

Re: Map Bug

#4 Post by CJWoffy » 17 Apr 2015 10:49

I got it too. Again, using mac.

Here is a photo of mine. (It flickers too)

https://twitter.com/CJWoffy/status/5890 ... 92/photo/1

User avatar
eusebio1
Posts: 1131
Joined: 12 Jan 2015 18:24
Location: Germany

Re: Map Bug

#5 Post by eusebio1 » 17 Apr 2015 15:52

I have the same issue. Clean profile, no mods, appears always when the map is shown.

MacBook Pro Retina (13") late 2014, 4GB RAM, Intel Iris Pro.

User avatar
hughfraser
Posts: 17
Joined: 20 May 2014 07:55

Re: Map Bug

#6 Post by hughfraser » 17 Apr 2015 17:16

Am also suffering from this issue.

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Map Bug

#7 Post by NiceguyChris89 » 17 Apr 2015 19:41

I'm wondering if this is perhaps an issue with the actual installation of OS X... (I also have a graphics issue when switching user or logging in/out)

I'm going to complete a Restore over the next couple of days so will let everyone know if this makes a difference.

I'm pretty sure this is something that SCS would have noticed, unless they don't beta test on Mac OS X in the office!

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Map Bug

#8 Post by NiceguyChris89 » 17 Apr 2015 19:53

I can also confirm the issue persists in the update this evening 1.17.0.20s (Prior testing version 1.17.0.16s)

penguinaz
Posts: 31
Joined: 17 Apr 2015 22:17
Location: United States

Re: Map Bug

#9 Post by penguinaz » 18 Apr 2015 00:02

Same problem here. Here is a video:
Last edited by Unco on 22 Apr 2015 12:42, edited 1 time in total.
Reason: edited video link

riay388
Posts: 78
Joined: 18 Apr 2015 00:53
Location: United States
Contact:

Re: Map Bug

#10 Post by riay388 » 18 Apr 2015 00:58

Same problem on my MacBook Air. I have 1.17.20s also running. I noticed in 1.17.16s too.

Post Reply

Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest