Camera issue

User avatar
hughfraser
Posts: 17
Joined: 20 May 2014 07:55

Camera issue

#1 Post by hughfraser » 17 Apr 2015 17:37

There is a weird camera/redraw thing going on when I go back into the game after CMD+TAB out of the game, I have found I have to go to profiles screen then back in to drive, and it always does it.

Game.log.txt

EDIT: Fixed size of images
Attachments
Outside cab
Outside cab
2015-04-17_00003.jpg (33.51 KiB) Viewed 1783 times
Inside Cab
Inside Cab
2015-04-17_00002.jpg (45.7 KiB) Viewed 1783 times
Last edited by hughfraser on 17 Apr 2015 23:24, edited 2 times in total.

User avatar
Unco
Posts: 2561
Joined: 02 Jan 2013 21:13
Location: Denmark

Re: Camera issue

#2 Post by Unco » 17 Apr 2015 17:45

Thanks. Please resize your images to no wider/taller than 960 pixels.

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: Camera issue

#3 Post by ohaha » 17 Apr 2015 18:11

Is this 1.17?
Retired, but still loving it.

User avatar
Unco
Posts: 2561
Joined: 02 Jan 2013 21:13
Location: Denmark

Re: Camera issue

#4 Post by Unco » 17 Apr 2015 18:32

Code: Select all

00:00:00.341 : Euro Truck Simulator 2 init ver.1.17.0.20s (rev. 331fb5ba5190)
It looks like it

User avatar
hughfraser
Posts: 17
Joined: 20 May 2014 07:55

Re: Camera issue

#5 Post by hughfraser » 17 Apr 2015 23:53

Yes it's 1.17

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Camera issue

#6 Post by NiceguyChris89 » 18 Apr 2015 07:24

I also have this is issue, as well as the flickering map thing in the other thread.


Current Setup -
Steam,
OS X Version. 10.10.3,
Macbook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012)
2.5GHz Intel Core i5
8GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 4000 (1024 MB)

ETS2 Version 1.17.0.20s (64 Bit)

*Edit - Attachment didn't work, see game log in paste bin http://pastebin.com/iYZTMd1X

User avatar
eusebio1
Posts: 1131
Joined: 12 Jan 2015 18:24
Location: Germany

Re: Camera issue

#7 Post by eusebio1 » 19 Apr 2015 12:47

Same issue for me.

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Camera issue

#8 Post by NiceguyChris89 » 20 Apr 2015 08:12

Have noticed that this issue also appears when it rains, without even exiting the game...

Have uploaded a video to YouTube. https://youtu.be/UyZKx3283VE

Running ProMods at this point, but issue persists with a clean profile.

Edit: Game Log is in DropBox https://www.dropbox.com/s/7m6uzt9v8a3oz ... g.txt?dl=0

RWO218
Posts: 26
Joined: 13 Feb 2015 20:21
Location: Toledo,, Ohio

Re: Camera issue

#9 Post by RWO218 » 20 Apr 2015 12:39

I have noticed the same thing with the rain. It also only happens with the In-Cab view. Switching to a external camera solves the problem. Perhaps this is an issue with the raindrops on the glass.
Last edited by Unco on 20 Apr 2015 12:40, edited 1 time in total.
Reason: removed quote of entire previous post

NiceguyChris89
Posts: 13
Joined: 17 Apr 2015 07:36

Re: Camera issue

#10 Post by NiceguyChris89 » 20 Apr 2015 13:21

Good point! I forgot to mention that...

Any other external camera view is unaffected.

Post Reply

Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest