Page 1 of 2

No animation after export [solved]

Posted: 28 May 2019 12:39
by overfloater
Ok... i've been going at it for 2 days now, and can't export a single proper animation. I'm at a total loss as to what i'm missing.

Image

Everything seems to be correct, the animation plays, and no errors upon export.

But then in game, my wipers are nowhere to be seen, even in the log.
And if i import my model, everything is there, except the animation.
If i select the armature, it has an empty SCS-animatios panel.


i tried different names for every component, recreate the armature several times, only to get the same result.
The only difference i see between my wipers and SCS wipers, is that their dope sheet has lines between these dot thingies:
Image
Everybody is doing animations. Surely someone knows what's up?

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 13:55
by tobrago
Do you have an animations.sui file in the definition?

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 14:00
by overfloater
Yes, and stock wipers work. But i don't think defs are the problem.

When i import my wipers back into blender, it appears as it never had animation. Meanwhile, i can import SCS's animations just fine.

it's gotta be something that i'm doing wrong, at the stage of inserting keyframes. But no idea what.

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 15:06
by galimim
Do you have skeleton export path set up correctly?

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 15:41
by 50keda
and enabled animation model for export (https://modding.scssoft.com/wiki/Docume ... igid_Model)

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 16:00
by overfloater
No, my skeleton path is default.
i end up with Pma, Pmd & Pmg, all in one place. I immediately import them, to check, and the animation is not there.
i did export is as "animated model", and i do have a "V" mark on SCS-animations export.

Is the skeleton path really crucial? does it matter if i set path, or if i just grab the 3 files and put them where i need them?
And what about the lines, in the 2nd picture? why don't i have those on my own animation? :(

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 16:10
by galimim
I always set up custom export path for animations, just in case.

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 17:04
by 50keda
do you enable animations import when you import them?

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 17:47
by overfloater
Of course. I can import any animation, but mine.

can someone take a look at my blend file, and find what's wrong?
https://www.dropbox.com/s/pepipmni508y4 ... blend?dl=0

Re: No animation after export

Posted: 28 May 2019 17:51
by xXCARL1992Xx
why do you export only selected object ?

i just exported everything (exporting active scene) and i get 4 files as a result, .pim, .pit, .pis and .pia