SCS Blender Tools

User avatar
tobrago
Posts: 1859
Joined: 19 Jun 2013 12:54
Location: Belgrade / SRB /
Contact:

Re: SCS Blender Tools

#2241 Post by tobrago » 31 Oct 2020 15:23

You should also specify a SCS Looks in the definition file.

Code: Select all

model: "/vehicle/trailer_owned/upgrade/adr/adr_01.pmd"
look: adr
Google translator
Greetings and cheers
Keep truckin'

Image Image Image

User avatar
xXCARL1992Xx
Posts: 12040
Joined: 17 Aug 2016 12:18
Contact:

Re: SCS Blender Tools

#2242 Post by xXCARL1992Xx » 31 Oct 2020 15:28

did you click WT after editing the link to the textures ?

dont do that, link a texture, go to the next look, link another one

if it doesnt work, save your work and restart blender, if it still doesnt work you have to delete the material and create a new one, i had this problem some times
Image
| !!!NO SUPPORT OR REQUESTS OF ANY SORT VIA PM!!! | Screenshot Thread | Steam Workshop | World of Trucks Profil |

User avatar
keme
Posts: 129
Joined: 25 Apr 2014 01:20
Location: MY

Re: SCS Blender Tools

#2243 Post by keme » 31 Oct 2020 15:34

tobrago wrote:
31 Oct 2020 15:23
You should also specify a SCS Looks in the definition file.

Code: Select all

model: "/vehicle/trailer_owned/upgrade/adr/adr_01.pmd"
look: adr
I already make this for others mod in def..look fine..but in blender for this mod, seem cannot link properly..thanks for tips

User avatar
keme
Posts: 129
Joined: 25 Apr 2014 01:20
Location: MY

Re: SCS Blender Tools

#2244 Post by keme » 31 Oct 2020 15:37

xXCARL1992Xx wrote:
31 Oct 2020 15:28
did you click WT after editing the link to the textures ?

dont do that, link a texture, go to the next look, link another one

if it doesnt work, save your work and restart blender, if it still doesnt work you have to delete the material and create a new one, i had this problem some times
try clik WT..but nothing happen :lol: :lol: revert again to original state & link 1 by 1..but nothing happen..same texture for same look.

Will try delete & create new material see its working or not :mrgreen: thanks.

** or new blender systems don't allow to add look? need to defined def only for shader truckpaint?

User avatar
xXCARL1992Xx
Posts: 12040
Joined: 17 Aug 2016 12:18
Contact:

Re: SCS Blender Tools

#2245 Post by xXCARL1992Xx » 31 Oct 2020 15:40

looks on truckpaint ? i dont think that will work, im not sure
Image
| !!!NO SUPPORT OR REQUESTS OF ANY SORT VIA PM!!! | Screenshot Thread | Steam Workshop | World of Trucks Profil |

User avatar
keme
Posts: 129
Joined: 25 Apr 2014 01:20
Location: MY

Re: SCS Blender Tools

#2246 Post by keme » 31 Oct 2020 15:45

ya..that on truckpaint shader...maybe i need to change to dif.spec.mult?

shadowyue
Posts: 83
Joined: 29 Nov 2013 17:38

Re: SCS Blender Tools

#2247 Post by shadowyue » 06 Nov 2020 10:53

Please help me with the tollgate.
I made a tollgate,and locators are added correctly.(choose "tollgate default - ab toll)
Then I edit a new prefab.xx.sii with "use semaphore:true"
But, in the editor,there are no poles in the lane, how should I fix it?
(AI vehicles even don't have to pay to go straight through the toll station :lol:

Dotec
Posts: 155
Joined: 20 Dec 2012 15:52
Location: Stuttgart, Germany

Re: SCS Blender Tools

#2248 Post by Dotec » 06 Nov 2020 14:41

I can't install scs blender tools in blender 2.90 with ubuntu 18.04.5

Image
Image


Dotec
Posts: 155
Joined: 20 Dec 2012 15:52
Location: Stuttgart, Germany

Re: SCS Blender Tools

#2250 Post by Dotec » 06 Nov 2020 15:11

@vad&k I installed already python3-numpy but that didn't help :C
Image

Post Reply

Return to “General discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest