Terrain point issue [FIXED]

User avatar
50keda
SCS Software
Posts: 1966
Joined: 07 Dec 2012 11:59

Re: Terrain point issue

#21 Post by 50keda » 19 Jun 2017 11:58

Haven't tried it by myself inside editor. However first thing I noticed is order of control node indices. You have it counter-clockwise, but should be clock-wise:
Image

RED - yours
GREEN - as it's supposed to be

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 5761
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: On holiday
Contact:

Re: Terrain point issue

#22 Post by SimulatorSam » 19 Jun 2017 17:37

My mistake for that then, I had the camera so the small exit was at bottom. :oops: However, it has made no difference in terms of terrain points. :?
ImageImage
ImageImage

User avatar
50keda
SCS Software
Posts: 1966
Joined: 07 Dec 2012 11:59

Re: Terrain point issue

#23 Post by 50keda » 19 Jun 2017 19:35

Did you reassign terrain points afterwards?

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 5761
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: On holiday
Contact:

Re: Terrain point issue

#24 Post by SimulatorSam » 20 Jun 2017 16:03

Just reassigned all the terrain points from scratch, corrected node indices and I still have this problem :(

Blend: https://www.dropbox.com/s/j6imd5e2i3i33 ... l.zip?dl=1
ImageImage
ImageImage

User avatar
50keda
SCS Software
Posts: 1966
Joined: 07 Dec 2012 11:59

Re: Terrain point issue

#25 Post by 50keda » 20 Jun 2017 16:51

Okay :) Will take a look tomorrow ;)

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 5761
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: On holiday
Contact:

Re: Terrain point issue

#26 Post by SimulatorSam » 22 Jun 2017 16:42

Did you find the problem? :)
ImageImage
ImageImage

User avatar
50keda
SCS Software
Posts: 1966
Joined: 07 Dec 2012 11:59

Re: Terrain point issue

#27 Post by 50keda » 23 Jun 2017 15:42

Well finally problem is located. Obviously algorithm behind sorting is still bad. Hopefully next week I will be able to rewrite it and release 1.9 ;)

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 5761
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: On holiday
Contact:

Re: Terrain point issue

#28 Post by SimulatorSam » 23 Jun 2017 16:11

Thank you 50k for looking into this. :P
ImageImage
ImageImage

User avatar
50keda
SCS Software
Posts: 1966
Joined: 07 Dec 2012 11:59

Re: Terrain point issue

#29 Post by 50keda » 28 Jun 2017 14:09

@Sam: Try to use BT 1.9 and report back. Everything should be working for you now! :)

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 5761
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: On holiday
Contact:

Re: Terrain point issue

#30 Post by SimulatorSam » 28 Jun 2017 15:02

Yep, everythings working great, thank you!!! :D
ImageImage
ImageImage

Post Reply

Return to “Frequently Asked Question (FAQ)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests