Speed sign missing or adviser speed not accurate. [16139]

Post Reply
User avatar
DorinDXN
Posts: 1142
Joined: 21 Jan 2014 10:58
Location: Timisoara
Contact:

Speed sign missing or adviser speed not accurate. [16139]

#1 Post by DorinDXN » 20 Apr 2015 11:57

Of course is not high priority bug, and this could be rather old..
However in this part, position near 27906.7;38.6776;-15445.2
either should be a speed indicator or speed limit shown by adviser is not good.

Because is not a precise position, here is a video about that region
Points of interest in video
1:10
and
2:52

cheers,
Dorin
Sent from my Mercedes or Peterbilt as seen here and it remains to be seen here

User avatar
Dr doom
Posts: 370
Joined: 06 Apr 2015 00:37
Location: Oxford, England

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate.

#2 Post by Dr doom » 21 Apr 2015 08:28

Your using a route advisor mod, that could be the case, try using a non modded profile and see if it's the same

Lomic6
Posts: 197
Joined: 31 Mar 2015 11:02
Location: Singapore & France

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate.

#3 Post by Lomic6 » 21 Apr 2015 08:40

Hi Dorin,
How do you get the coordinates?

User avatar
Reinhard
Posts: 5029
Joined: 20 Dec 2012 16:46
Location: Nimby, District of Berlin

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate.

#4 Post by Reinhard » 21 Apr 2015 08:43

Dr doom wrote:Your using a route advisor mod, that could be the case
No, it couldn't. Or lets say this is highly improbable. Such mods only changes how things are displayed, not the GPS data itself.

There may be problems with the location of signs, road type or such. But the main problem is that though this spot looks like a little city, it isn't handled as one, technically. There is a "city area" needed for the traffic rules. At least this is what I see in version 1.16.

Anyway, location is not very precise, find the crossing in the middle of the village here:

Code: Select all

 little village in poland got to be handled as city area ; [21/04/2015  10:35] (sec+0006-0004);26670.8;88.2355;-13777.4

mjack
SCS Software
Posts: 102
Joined: 26 Nov 2012 08:37

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate.

#5 Post by mjack » 21 Apr 2015 10:52

DorinDXN: I could not reproduce. Please post the game log after you pass the 70 km/h sign and the speed limit does not change to 70 km/h (around 1:00 in the video)

User avatar
Michal
Site admin
Posts: 809
Joined: 25 Nov 2012 22:45

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate. [16139

#6 Post by Michal » 21 Apr 2015 11:18

This place has a bug. We were able to reproduce finally.
QA: 16139
Image

User avatar
Reef
Beta tester
Posts: 5048
Joined: 27 Dec 2012 23:16
Location: Everywhere and nowhere baby

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate.

#7 Post by Reef » 21 Apr 2015 13:54

Lomic6 wrote: How do you get the coordinates?
You get coordinates by pressing F11 (with dev console enabled) when you spot an 'anomaly', also if you press Shift + F11 it will take a screenshot as well as providing the coordinates, if you look here you will see a guide that explains the bug reporting proceedure >> viewtopic.php?f=10&t=16653

Lomic6
Posts: 197
Joined: 31 Mar 2015 11:02
Location: Singapore & France

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate. [16139

#8 Post by Lomic6 » 21 Apr 2015 14:26

Got it ;)

Thanks Reef

User avatar
Harald-RS
Posts: 1346
Joined: 21 Dec 2012 00:27
Location: Neuburg / Germany
Contact:

Re: Speed sign missing or adviser speed not accurate. [16139

#9 Post by Harald-RS » 21 Apr 2015 22:23

i have a question what mod is this.

I here the navi speetch with you.
Greetings,
Harald
Member of ACTROS 5 CREW
---
Sorry for my bad english, i from germany. I use Translators deepl.com / google.de
---
I will not distribute a modified mods without permission from the original creator / author!

Post Reply

Return to “Bugs 1.17”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest