Traffic mark is wrong?

Post Reply
User avatar
Vesku-K
Posts: 337
Joined: 26 Dec 2012 08:25
Location: Finland Vantaa

Traffic mark is wrong?

#1 Post by Vesku-K » 27 Apr 2015 06:50

Code: Select all

; [27/04/2015  09:41] (sec+0006+0004);26696.3;68.974;17503
http://www.albumini.fi/GroteFoto-AF36A8UM.jpg

Not mod, 1.17.0.31s Beta 64bit
Take it easy baby, this is Grandpa

My WoT page Vesku_K
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=22259

Asus P8Z77-V Lx, i5 3570k 3,40Ghz, Ram 16Gb, GeForceGTX 1070oc GDDR5, Pover 700watt, Win7 64bit, TV-monitor 40" 4K,

plykkegaard
Posts: 2656
Joined: 26 Oct 2014 13:42

Re: Traffic mark is wrong?

#2 Post by plykkegaard » 27 Apr 2015 07:46

What should be wrong? Road is turning more than normal on a high speed road
Sorry, out of office

User avatar
Reef
Beta tester
Posts: 5047
Joined: 27 Dec 2012 23:16
Location: Everywhere and nowhere baby

Re: Traffic mark is wrong?

#3 Post by Reef » 27 Apr 2015 08:58

Only thing I can assume (because the OP decided that playing a guessing game is far more appropriate than providing bug reporting information as laid out in the bug reporting rules and guidelines) Is that the sign is embedded in the wall/barrier.

Whether or not this is classified as a bug I'm not going to comment, because guarantee if i say it is, the devs will say it isn't, and if I say it isn't, the devs will say it is :lol:

What I will say though is OP please read this for future bug reporting reference >> viewtopic.php?f=10&t=16653

User avatar
Flemming V
Global moderator
Posts: 9853
Joined: 28 Nov 2012 10:41
Location: Denmark
Contact:

Re: Traffic mark is wrong?

#4 Post by Flemming V » 27 Apr 2015 09:04

Please make up your mind Reef, it's hard to say if your right or wrong this way.. :D
Image

User avatar
Reef
Beta tester
Posts: 5047
Joined: 27 Dec 2012 23:16
Location: Everywhere and nowhere baby

Re: Traffic mark is wrong?

#5 Post by Reef » 27 Apr 2015 13:00

I'm 'On the wall' with this one Flemm :D

User avatar
Vesku-K
Posts: 337
Joined: 26 Dec 2012 08:25
Location: Finland Vantaa

Re: Traffic mark is wrong?

#6 Post by Vesku-K » 27 Apr 2015 14:21

I do not remember ever seeing a real-life traffic, embedded in the wall. They are marked before the wall or the wall next to. I have driven a variety of cars, including trucks -1981-2010, now retired due to illness. :oops: :oops:

That's why I was wondering why it is about. But if they are in the world around, then can not say, than that crazy work. :?: :?:
Take it easy baby, this is Grandpa

My WoT page Vesku_K
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=22259

Asus P8Z77-V Lx, i5 3570k 3,40Ghz, Ram 16Gb, GeForceGTX 1070oc GDDR5, Pover 700watt, Win7 64bit, TV-monitor 40" 4K,

plykkegaard
Posts: 2656
Joined: 26 Oct 2014 13:42

Re: Traffic mark is wrong?

#7 Post by plykkegaard » 27 Apr 2015 15:15

I have seen road signs on walls or lamp posts, besides IIRC SCS does not have the correct sign post to use

Code: Select all

  /\
 /  \
/    \
------
   |
   ----
       |
       |
       |
       |
Sorry, out of office

User avatar
SimulatorSam
Global moderator
Posts: 6239
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Traffic mark is wrong?

#8 Post by SimulatorSam » 31 May 2015 12:38

^^
Best ASCII art ever! :lol:

Post Reply

Return to “Bugs 1.17”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest