Ikea Prefab [24457]

Post Reply
User avatar
246Studios
Posts: 35
Joined: 20 Feb 2016 16:13

Ikea Prefab [24457]

#1 Post by 246Studios » 28 Feb 2016 13:19

Theres a gap in the ikea Prefab between the fence and pavement, see attached screenshot, this was seen in the map editor

Picture
http://i67.tinypic.com/2w40ikm.png

Tested on ETS2 V1.22.3
Creators of the UK Rebuilding Map For ETS2

User avatar
Reinhard
Posts: 5215
Joined: 20 Dec 2012 16:46
Location: Nimby, District of Berlin

Re: Ikea Prefab

#2 Post by Reinhard » 28 Feb 2016 14:31

1.22.3? A bit ahead of the time. :D

This gap does not exist in actual version 1.22.2.8. Maybe you are using an Ikea-logo mod? Or a complete map mod which has an own version of that prefab? Because I think that lighter fence (in the right of the picture) doesn't exist in the standard game.

User avatar
246Studios
Posts: 35
Joined: 20 Feb 2016 16:13

Re: Ikea Prefab

#3 Post by 246Studios » 28 Feb 2016 15:20

that's what I meant, didn't know the full version number, Map mod is being created by my studio, using default Ika prefab from current 1.22 base
Creators of the UK Rebuilding Map For ETS2

User avatar
Reinhard
Posts: 5215
Joined: 20 Dec 2012 16:46
Location: Nimby, District of Berlin

Re: Ikea Prefab

#4 Post by Reinhard » 28 Feb 2016 15:47

Now I see it, yes. Hard to notice for me because my "underworld" is black. Maybe only to see from a very special angle.

An example in the vanilla map:

Code: Select all

see-through in IKA prefab ; [28/02/2016  16:43] (sec+0004-0011);18280.2;16.6852;-43440
Coordinates are exactly on top of the missing parts.

User avatar
246Studios
Posts: 35
Joined: 20 Feb 2016 16:13

Re: Ikea Prefab

#5 Post by 246Studios » 28 Feb 2016 16:06

First time ive noticed it tbh, its a glance and you miss it but still a bug nonetheless
Creators of the UK Rebuilding Map For ETS2

Post Reply

Return to “Bugs 1.22”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest