ATS 1.41 discussion

ralph_l084
Posts: 37
Joined: 07 May 2019 18:43

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1891 Post by ralph_l084 » 23 Jun 2021 19:35

Big problem with new update, using push to talk crashes server.

User avatar
flight50
Posts: 20679
Joined: 20 May 2017 03:33
Location: Dallas/Ft. Worth, Tx - USA

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1892 Post by flight50 » 23 Jun 2021 19:46

That is a huge list of updates. That's one of the largest list I have seen. My finger is numb now from all he scrolling, lol.

User avatar
GinXeng
Posts: 202
Joined: 18 Dec 2020 15:38
Location: California
Contact:

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1893 Post by GinXeng » 23 Jun 2021 20:13

ralph_l084 wrote:
23 Jun 2021 19:35
Big problem with new update, using push to talk crashes server.
This is happening on all my machines, I have started a thread about it here viewtopic.php?f=181&t=301582
Image
"I don't always go the extra mile, but when I do its because I missed my exit"

jarryed
Posts: 1155
Joined: 15 Mar 2018 12:08

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1894 Post by jarryed » 23 Jun 2021 20:41

A proper bug report would be more beneficial instead of a topic in Technical Problems?

People have posted about it in Bugs but not one correct bug report as of yet.

User avatar
Marcello Julio
Posts: 4291
Joined: 12 Nov 2016 19:27
Location: Ceará, Brazil

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1895 Post by Marcello Julio » 23 Jun 2021 20:44

Yep, I also confirm this bug. A friend of mine this afternoon went to play Convoy after this last update and the game is crashing after use CB Radio. Just the Vanilla game without anything from third parties (mods, plugins, etc)

User avatar
CodArk2
Posts: 391
Joined: 15 May 2019 04:30
Location: Texas coast

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1896 Post by CodArk2 » 23 Jun 2021 21:19

Mac OS is having a crash pin launch. I have submitted a bug report. This is also happening on ETS2: viewtopic.php?f=280&t=301586#p1573580

User avatar
GinXeng
Posts: 202
Joined: 18 Dec 2020 15:38
Location: California
Contact:

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1897 Post by GinXeng » 23 Jun 2021 21:29

This seems to be the culprit

Code: Select all

<ERROR> C:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ats_trunk_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Uclient_info_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUclient_info_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.
Image
"I don't always go the extra mile, but when I do its because I missed my exit"

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8256
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1898 Post by Tarso » 23 Jun 2021 21:38

Poor buildbot is suffering again

User avatar
Marcello Julio
Posts: 4291
Joined: 12 Nov 2016 19:27
Location: Ceará, Brazil

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1899 Post by Marcello Julio » 23 Jun 2021 21:44

So, he's being the villain and the cause of this?

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8256
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: ATS 1.41 Open Beta discussion

#1900 Post by Tarso » 23 Jun 2021 21:56

someone just fed him spoiled dinner and he is passing out :lol:

well i hope you guys have discord for the night

Post Reply

Return to “General discussion about the game”

Who is online

Users browsing this forum: Cemail Cebeci, does, DracoTorre, Onagerlinn, tigolebitties and 19 guests