No white lines for parking.

Post Reply
User avatar
JigSaw
Posts: 70
Joined: 05 Jul 2017 19:35
Location: Planet earth
Contact:

No white lines for parking.

#1 Post by JigSaw » 17 Jun 2021 20:23

Hello, :)

Since update 1.39 I have a problem with parking at the end of the order, namely I do not see white lines where to park the set and in what direction.
I only see the green flag on Gps by trial and error, I have to park by feeling, which is very troublesome and often it does not work for me.
Does anyone also have this problem or know how to solve it ?

I mean these lines:
Image

If the topic is in the wrong place I apologize and please move it to the appropriate section.

Greetings,
JigSaw.

User avatar
Kiwimike7
Posts: 389
Joined: 03 May 2015 03:26
Location: Perth Western Australia

Re: No white lines for parking.

#2 Post by Kiwimike7 » 18 Jun 2021 09:30

I'm guessing a mod conflict, I see them fine on 1.4, maybe you need to work through your mods to find which one is causing it.
Mike (Kiwmike7)

Image

User avatar
Madkine
Global moderator
Posts: 5429
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: No white lines for parking.

#3 Post by Madkine » 18 Jun 2021 10:56

Do you see other game elements? Possibly you've been affected by the game elements off bug.

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8255
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: No white lines for parking.

#4 Post by Tarso » 18 Jun 2021 11:07

Check in the console or config.cfg file if your game elements are enabled

g_show_game_elements

User avatar
JigSaw
Posts: 70
Joined: 05 Jul 2017 19:35
Location: Planet earth
Contact:

Re: No white lines for parking.

#5 Post by JigSaw » 18 Jun 2021 13:39

@Madkine I normally see other elements at companies, gas stations, etc.

@Tarso Ok, I will check, although I'm sure that nothing except activating the zero camera and "g_traffic" I did not change anything.

EDIT:
I checked in the config.cfg file I do not have such a line "g_show_game_elements", but in the game when I enter this command and enter the value "0" the icons disappear (all), if I enter the value "1" appear, but only icons in companies, etc. white lines still I do not see where I should park the trailer or which trailer to take (when taking the order) because even the icon jumping over the trailer does not appear. :(

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8255
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: No white lines for parking.

#6 Post by Tarso » 18 Jun 2021 17:08

That's odd, could you upload a game.log so we can look at it?

If you see the green markers you should also see the parking spot markers.

User avatar
JigSaw
Posts: 70
Joined: 05 Jul 2017 19:35
Location: Planet earth
Contact:

Re: No white lines for parking.

#7 Post by JigSaw » 19 Jun 2021 19:59

I checked on a clean profile with no mods and the white lines are there.
Well, I found the culprit was the "NO_MORE_BARRIERS" mod.
So my friend Kiwimike7 spoke well to check the mods.

Thanks to everyone for good ideas on how to solve this. :)

Subject solved.

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8255
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: No white lines for parking.

#8 Post by Tarso » 19 Jun 2021 21:08

ah yes, since 1.41 as you can disable only the barriers by the g_show_game_blockers command, mods related to that are probably broken

good thing SCS has allowed us to do the same without mods

User avatar
JigSaw
Posts: 70
Joined: 05 Jul 2017 19:35
Location: Planet earth
Contact:

Re: No white lines for parking.

#9 Post by JigSaw » 20 Jun 2021 12:20

Good to know that you can do it without using mods, you need to save this command, because in fact this mod removed barriers, but also white lines where you have to park and there was a problem with parking. :)

Post Reply

Return to “Technical Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests