[REL]City Traffic v1.0.2 for ATS v1.6

User avatar
hoseclamp72
Posts: 97
Joined: 10 Mar 2016 07:12
Location: Ontario, Canada

[REL]City Traffic v1.0.2 for ATS v1.6

#1 Post by hoseclamp72 » 27 Mar 2017 15:06

This mod fixes the issue of city vehicles not appearing properly in the game. Certain vehicles will now show in select cities, as defined in the mod. The methods used are the same as in the Highway Patrol mod, for those familiar with that mod.

Vehicles included; Mack Garbage Truck, Black Limo, White Limo, Taxi and Frosty Ice Cream Truck. The vehicles are defined to only show in and around appropriate cities. For example, you won't find a limo spawning around Hornbrook, California.

This mod also activates the Las Vegas ambulance included by SCS but not used and the default SCS school bus has been reskinned for Laidlaw. For added realism, I also recommend the Real Trash truck and Taxi mod by Pedro Martins, available at http://atsmods.lt/real-trash-truck-and-taxi/

CHANGELOG
1.0.1
Fixed improperly defined wheel for ford_taurus_p
Removed Oxnard from city condition for ford_taurus_p

1.0.2
Updated country definitions for ambulances
Removed 'California' markings from ambulance 'ca' skin for more generic look


City Traffic v1.0.2 for ATS v1.6
https://drive.google.com/file/d/0B4B8PC ... sp=sharing

If you are having texture issues, please use my Automat Compatibility Package available at viewtopic.php?f=202&t=236929


Image
Last edited by hoseclamp72 on 19 Apr 2017 15:18, edited 5 times in total.

User avatar
SlavikSD
Posts: 1167
Joined: 03 Aug 2015 22:59
Location: Russia

Re: [REL] City Traffic v1.0 for ATS v1.6

#2 Post by SlavikSD » 27 Mar 2017 23:22

Good job, thank you.
Little problem:
<ERROR> [fs] Failed to open file "/def/vehicle/ai_wheel/ford_police_f.sii" in the read_only mode
<ERROR> [fs] Failed to open file "/def/vehicle/ai_wheel/ford_police_r.sii" in the read_only mode
game crash :roll:

I changed to front_18in_p.sii and rear_18in_p.sii

User avatar
hoseclamp72
Posts: 97
Joined: 10 Mar 2016 07:12
Location: Ontario, Canada

Re: [REL] City Traffic v1.0 for ATS v1.6

#3 Post by hoseclamp72 » 28 Mar 2017 00:20

Thanks for that. I'll get it fixed when I get home from work.

EDIT: Fixed version uploaded, version 1.0.1

User avatar
SlavikSD
Posts: 1167
Joined: 03 Aug 2015 22:59
Location: Russia

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#4 Post by SlavikSD » 31 Mar 2017 21:57

Thank you for the interesting mod!
Image

User avatar
Spectracon
Posts: 46
Joined: 20 Mar 2016 03:21
Location: Canada

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#5 Post by Spectracon » 01 Apr 2017 05:35

great mod man!
Kenworth W900

User avatar
KrysEmlyn
Posts: 38
Joined: 17 Mar 2017 12:32

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#6 Post by KrysEmlyn » 12 Apr 2017 02:07

I'm having a minor issue with this mod.

In California (where I've noticed it so far), the ambulance appears as a vehicle covered with the red "No Texture" image until it is about 5 car lengths away from the player's truck. Once it is within this certain distance, it displays the proper texture of the ambulance until it moves far enough away again. Can this issue be fixed?

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 3013
Joined: 13 Apr 2016 21:57
Location: Wichita Falls, TX

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#7 Post by ShirBlackspots » 12 Apr 2017 21:44

Does Phoenix not have an ambulance?
ETS2 Map Combo: ProMods, Scandinavian Addon, RusMap, Southern Region, The Great Steppe, PJ Indo Map, Italy Map
ATS Map Combo: Viva Mexico, Coast to Coast, Project West, CanaDream, RickPP's I-10 ATS

User avatar
hoseclamp72
Posts: 97
Joined: 10 Mar 2016 07:12
Location: Ontario, Canada

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#8 Post by hoseclamp72 » 13 Apr 2017 02:14

No other ambulances supplied by SCS. They would need to be added as additional looks, but the mapping for the model is a nightmare.

User avatar
yaumeister
Posts: 231
Joined: 05 Apr 2014 21:18

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#9 Post by yaumeister » 13 Apr 2017 12:36

KrysEmlyn wrote:I'm having a minor issue with this mod.

In California (where I've noticed it so far), the ambulance appears as a vehicle covered with the red "No Texture" image until it is about 5 car lengths away from the player's truck. Once it is within this certain distance, it displays the proper texture of the ambulance until it moves far enough away again. Can this issue be fixed?
I'm seeing this issue too. However I don't think it's specifically related to this mod as this doesn't change anything in relation to the CA ambulance.

Has anyone else observed this? If so is this (another) mod related? I can't find anything on my mod list that may have changed the CA ambulance.

Edit:
Is it possible the game is trying to spawn f350_lv in CA and therefore no texture? There doesn't appear to a reference in the "country" traffic to set f350_lv 0.0 for CA.

User avatar
hoseclamp72
Posts: 97
Joined: 10 Mar 2016 07:12
Location: Ontario, Canada

Re: [REL] City Traffic v1.0.1 for ATS v1.6

#10 Post by hoseclamp72 » 14 Apr 2017 14:00

Interesting, I hadn't noticed this yet. I shall investigate.

EDIT: I have updated the download in the original link (now v1.0.2). Please try it and let me know. :)

Post Reply

Return to “Traffic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest