Proper load order for Maps

User avatar
Blackspots
Posts: 7613
Joined: 13 Apr 2016 21:57
Location: Wichita Falls, TX
Contact:

Re: Proper load order for Maps

#731 Post by Blackspots » 26 Jul 2020 12:55

@zekeworst Are you absolutely sure you have all the correct map versions? If you do, the game doesn't crash.

https://reformaats.dudaone.com/downloads
https://www.youtube.com/watch?v=Fss9mIOJuCU
Author: C2C Eastern New Mexico, Texas, Oklahoma and Kansas improvments
ETS2 Map Combo: PM, Scandinavian Addon, RusMap, SR, The Great Steppe, PJ Indo Map
ATS Map Combo: Coast to Coast, CanaDream, Tonopah Reworked, US Expansion, Viva Mexico

aneal13
Posts: 81
Joined: 29 Jan 2020 03:18

Re: Proper load order for Maps

#732 Post by aneal13 » 26 Jul 2020 17:45

Hey my game crashes out to desktop ever time i go across state lines. One place this happens is when im leaving Utah to Wyoming or Colorado, but if i travel to my Florida garage i can drive around and drop loads. all mod maps are updated any help is welcome.

zekeworst
Posts: 2
Joined: 24 Jul 2020 20:25

Re: Proper load order for Maps

#733 Post by zekeworst » 26 Jul 2020 20:40

Blackspots wrote:
26 Jul 2020 12:55
@zekeworst Are you absolutely sure you have all the correct map versions? If you do, the game doesn't crash.

https://reformaats.dudaone.com/downloads
https://www.youtube.com/watch?v=Fss9mIOJuCU
nevermind. I discovered, after much cussing and frustration, that I was missing one of those packs in your list. once I downloaded that, it loaded just fine.

YahirLeyva
Posts: 16
Joined: 23 Feb 2020 18:14

Re: Proper load order for Maps

#734 Post by YahirLeyva » 07 Aug 2020 23:45

Hey! Good afternoon y'all, I have this addon for Google Maps Navigation mod (Night Mode) to use in mexican maps, feel free to download it:

https://sharemods.com/gxazpz0fzqn2/ATS- ... n.zip.html

You must to put it above all the maps and the navigation mod, of course.

User avatar
Blackspots
Posts: 7613
Joined: 13 Apr 2016 21:57
Location: Wichita Falls, TX
Contact:

Re: Proper load order for Maps

#735 Post by Blackspots » 09 Aug 2020 02:04

Never use any Google Maps navigation mod, as it messes up the background map
Author: C2C Eastern New Mexico, Texas, Oklahoma and Kansas improvments
ETS2 Map Combo: PM, Scandinavian Addon, RusMap, SR, The Great Steppe, PJ Indo Map
ATS Map Combo: Coast to Coast, CanaDream, Tonopah Reworked, US Expansion, Viva Mexico

User avatar
Aesh
Posts: 6
Joined: 10 Aug 2020 18:18

Re: Proper load order for Maps

#736 Post by Aesh » 10 Aug 2020 21:30

Heya,
Is there a specific load order for when Im using Great America with Montana ( both newest versions ) ?
Because right now I15 from Butte to Idaho Falls is broken and im not sure if its due to load order or because its just not fully compatible.
"if in doubt, flat out"

User avatar
Blackspots
Posts: 7613
Joined: 13 Apr 2016 21:57
Location: Wichita Falls, TX
Contact:

Re: Proper load order for Maps

#737 Post by Blackspots » 11 Aug 2020 03:45

Great America would go where C2C is.
Author: C2C Eastern New Mexico, Texas, Oklahoma and Kansas improvments
ETS2 Map Combo: PM, Scandinavian Addon, RusMap, SR, The Great Steppe, PJ Indo Map
ATS Map Combo: Coast to Coast, CanaDream, Tonopah Reworked, US Expansion, Viva Mexico

User avatar
Poppy22
Posts: 66
Joined: 13 May 2020 14:09
Location: Belgrade, Serbia

Re: Proper load order for Maps

#738 Post by Poppy22 » 11 Aug 2020 08:37

@Aesh I-15, I-80 and I-90 are not finished yet, I believe in next update all will be well connected. It's not up to the load order, roads are only temporarily closed.

User avatar
Aesh
Posts: 6
Joined: 10 Aug 2020 18:18

Re: Proper load order for Maps

#739 Post by Aesh » 11 Aug 2020 09:08

Not sure about that, when I put Montana above GA it fixes the I15 completely but destroys a lot of other roads.
So those two expansions just aren't fully compatible yet I guess
"if in doubt, flat out"

User avatar
Poppy22
Posts: 66
Joined: 13 May 2020 14:09
Location: Belgrade, Serbia

Re: Proper load order for Maps

#740 Post by Poppy22 » 11 Aug 2020 09:33

Montana Expansion as standalone does not have a broken roads, Great America "does". Once again, they are not broken, only temporarily closed and they will be connected in next update of GA.
If you put ME above GA, then ME overrides some sectors from GA and a large number of roads will be broken by all mean. GA should go above ME and only in that way will it be compatible. Wait for the next update of GA and your issue with road connection will be solved. Patience young one

Post Reply

Return to “Modding Guides”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest