Peterbilt 579 Mirror Bug

Post Reply
GhostyDriver
Posts: 10
Joined: 08 Nov 2015 17:51

Peterbilt 579 Mirror Bug

#1 Post by GhostyDriver » 11 Mar 2016 16:53

OKay so I waited a bit to post this, but I haven't yet seen a post about this yet so I will. I have noticed on the 579 when I change the color of the truck to blue for example and go with the painted mirrors, the color just stays black or dark red depending on the color I use. Anyone else has this problem?

BTW this is only an interior problem, the outside color shows just fine.
Attachments
Optimized-ats_00021.jpg
Optimized-ats_00021.jpg (51.44 KiB) Viewed 1269 times

User avatar
canuckster
Posts: 297
Joined: 04 Jun 2015 03:21
Location: Gothenburg SWE via Vancouver CAN

Re: Peterbilt 579 Mirror Bug

#2 Post by canuckster » 11 Mar 2016 23:55

Yeah, just looked at it, does the same for me. I tried even the special paints like the USN, Stars and Stripes etc... same problem.

Note I tried the Kenworth 680 as well, doesn't have this issue, paint changes as ordered.

I'm using stock game.

Nice find trucker :!:
A Lannister always pays his debts.
Pining to drive the Trans-Canada Highway... some eventual beautiful day.

User avatar
xDope
Posts: 1420
Joined: 14 Jan 2016 17:44
Location: New York

Re: Peterbilt 579 Mirror Bug

#3 Post by xDope » 12 Mar 2016 00:39

Thank you, I been waiting a while to see if someone was going to post this. I noticed this since release.
If it is stupid but it works, it isn't stupid.

User avatar
canuckster
Posts: 297
Joined: 04 Jun 2015 03:21
Location: Gothenburg SWE via Vancouver CAN

Re: Peterbilt 579 Mirror Bug

#4 Post by canuckster » 12 Mar 2016 02:19

Just to clarify as well, if for example I paint my truck blue with stock mirrors and buy paint mirrors AFTER painting my truck blue, they still go to black or red.
A Lannister always pays his debts.
Pining to drive the Trans-Canada Highway... some eventual beautiful day.

Post Reply

Return to “Bugs 1.1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest