Pete 389 Bug. [NOT A BUG]

Post Reply
User avatar
TheAlive55
Posts: 33
Joined: 07 May 2016 17:12
Location: Russia. Omsk
Contact:

Pete 389 Bug. [NOT A BUG]

#1 Post by TheAlive55 » 03 Nov 2016 11:40

There is no gear lever in the cabin. SCS?! Fix it!

Photo: http://imgur.com/a/AWRQ8

User avatar
Loutis
Posts: 991
Joined: 23 Nov 2015 08:55
Location: Observable Universe

Re: Pete 389 Bug.

#2 Post by Loutis » 03 Nov 2016 12:26

There is no gearshift/gear lever in any of our trucks, it is by design.
"I'm not trying to be anyone's savior. I'm just trying to think about the future and not be sad."
Elon Musk

Tesla & SpaceX fanboy. Carefully optimistic about Mars colonisation.

User avatar
natvander
SCS Software
Posts: 3194
Joined: 01 Feb 2015 01:42
Location: NSW, Australia

Re: Pete 389 Bug. [NOT A BUG]

#3 Post by natvander » 03 Nov 2016 20:23

If I were asked/told that way, I'd never fix it.
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.

User avatar
San_Sany4
Posts: 428
Joined: 26 Nov 2013 12:37
Location: Saratov, Russia
Contact:

Re: Pete 389 Bug. [NOT A BUG]

#4 Post by San_Sany4 » 04 Nov 2016 01:47

Are there any plans to add shifters in cab, someday?
My World of Trucks profile. My Steam profile. My Reddit.
ETS2 since 1.4, ATS since 1.0. I play vanilla only, no mods (except MP sometimes).


Post Reply

Return to “Bugs 1.4”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest