truck parked in black "tray"? [MODS]

User avatar
RootlessAgrarian
Posts: 414
Joined: 25 Nov 2015 18:43
Location: Cortes Island BC Canada

truck parked in black "tray"? [MODS]

#1 Post by RootlessAgrarian » 12 Jan 2017 04:31

Image

I found this truck at a mechanic in France, sitting in an otherworldly black box. Could this be an OpenGL issue creeping back in? I am running OSX copy of the game, Steam version, El Capitan 10.11.6.

User avatar
Freggs
Posts: 767
Joined: 14 May 2016 16:14
Location: Portugal
Contact:

Re: truck parked in black "tray"?

#2 Post by Freggs » 12 Jan 2017 05:18

I have this exact problem with "digger 1000" trailers etc...
Also running 10.11.6.

User avatar
mike_mac
Posts: 52
Joined: 30 Aug 2013 23:15
Location: New Zealand

Re: truck parked in black "tray"?

#3 Post by mike_mac » 12 Jan 2017 06:50

[ deleted ]
Last edited by mike_mac on 22 Jul 2019 21:36, edited 1 time in total.

Rated PG: Portable Gaming  ~  I have been playing ETS2 since version 1.0, and ATS since 1.5
MacBook Pro  |  2.0 GHz Intel i5  |  8 GB RAM  |  Intel Iris 540  |  macOS Catalina 10.15.2  |  Steam

User avatar
RootlessAgrarian
Posts: 414
Joined: 25 Nov 2015 18:43
Location: Cortes Island BC Canada

Re: truck parked in black "tray"?

#4 Post by RootlessAgrarian » 12 Jan 2017 07:14

mike_mac wrote:It seems this may be a Mac specific bug as I have it too on ETS2 1.26.3.2s, macOS Sierra 10.12.2.
I was afraid of that :-) "mac specific" all too often means "no hurry, it's only a tiny percentage of our audience." let's hope that SCS instantly recognises the issue and it's an easy quick fix.

that must be a strange sight in traffic -- can't wait :-) btw, because I'm lazy -- what's the name or id of that afflicted truck? I'll probably want to disable it also, until a fix comes along.

User avatar
BK Vissers
Global moderator
Posts: 14504
Joined: 05 Nov 2016 16:02
Location: Canada
Contact:

Re: truck parked in black "tray"?

#5 Post by BK Vissers » 12 Jan 2017 11:23

Hmmm. I'm on a Mac, have the high value cargo pack, and have never seen this. So if it's an OpenGL issue, there must be something additional that causes this, not merely the presence of OpenGL.
Image

User avatar
smilingralph
Posts: 38
Joined: 15 Nov 2014 13:01

Re: truck parked in black "tray"?

#6 Post by smilingralph » 12 Jan 2017 11:45

I've had the same issue on Linux. Seems to be a ProMods bug. If I remember correctly also affected Renault Magnum.

User avatar
Freggs
Posts: 767
Joined: 14 May 2016 16:14
Location: Portugal
Contact:

Re: truck parked in black "tray"?

#7 Post by Freggs » 12 Jan 2017 16:13

ProMods for me here, so i guess so.

User avatar
RootlessAgrarian
Posts: 414
Joined: 25 Nov 2015 18:43
Location: Cortes Island BC Canada

Re: truck parked in black "tray"?

#8 Post by RootlessAgrarian » 13 Jan 2017 02:41

Could the common thread be NVIDIA hardware?

User avatar
BK Vissers
Global moderator
Posts: 14504
Joined: 05 Nov 2016 16:02
Location: Canada
Contact:

Re: truck parked in black "tray"?

#9 Post by BK Vissers » 13 Jan 2017 03:55

I'm on Nvidia and haven't the issue.
Image

User avatar
mike_mac
Posts: 52
Joined: 30 Aug 2013 23:15
Location: New Zealand

Re: truck parked in black "tray"?

#10 Post by mike_mac » 14 Jan 2017 05:13

[ deleted ]
Last edited by mike_mac on 22 Jul 2019 21:36, edited 1 time in total.

Rated PG: Portable Gaming  ~  I have been playing ETS2 since version 1.0, and ATS since 1.5
MacBook Pro  |  2.0 GHz Intel i5  |  8 GB RAM  |  Intel Iris 540  |  macOS Catalina 10.15.2  |  Steam

Post Reply

Return to “Bugs 1.26”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest