Speed bug [37069]

Post Reply
User avatar
jaws
Posts: 1385
Joined: 06 Feb 2016 09:19

Speed bug [37069]

#1 Post by jaws » 13 Mar 2017 20:08

Hi, i found a speed limit bug in Marseille, i made a video showing it. Look at the GPS screen when i drive.
I tryed it with a SCS truck and it was the same.
My Flickr! My YT! 8-) I am Always on latest patch.

User avatar
davido
SCS Software
Posts: 123
Joined: 08 Mar 2017 07:05
Location: Prague, Czech Republic

Re: Speed bug [37069]

#2 Post by davido » 14 Mar 2017 08:08

QA: 37069

Thank you for your report. For the next time, we will be glad if you leave us coordinates. It helps us in finding your bug.

User avatar
jaws
Posts: 1385
Joined: 06 Feb 2016 09:19

Re: Speed bug [37069]

#3 Post by jaws » 14 Mar 2017 12:23

I really thought a video showing where i was on map and when the bug started was better than just some coords... :shock:
My Flickr! My YT! 8-) I am Always on latest patch.

User avatar
davido
SCS Software
Posts: 123
Joined: 08 Mar 2017 07:05
Location: Prague, Czech Republic

Re: Speed bug [37069]

#4 Post by davido » 14 Mar 2017 12:46

Coords enable us to work easier and faster because we are able to move directly to the place of bug.

Post Reply

Return to “Bugs 1.27”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest