ETS2!Error with dls for worldoftrucks [NOT A BUG]

Post Reply
Star92
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2017 16:09

ETS2!Error with dls for worldoftrucks [NOT A BUG]

#1 Post by Star92 » 11 Aug 2017 16:17

Does not load some dls for the site, writes an error. Help me understand the problem

Attachment removed. Please read forum rules.
Last edited by Flemming V on 16 Aug 2017 05:15, edited 1 time in total.

User avatar
Carthoo
SCS Software
Posts: 495
Joined: 27 Mar 2017 08:42
Location: Not giving you location of my secret hq!

Re: ETS2!Error with dls for worldoftrucks

#2 Post by Carthoo » 14 Aug 2017 12:26

You need to have your dlc activated on WOTR - should be automatic, but can be done manually if theres a problem.
I'm stalki....watching. Always watching.

Star92
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2017 16:09

Re: ETS2!Error with dls for worldoftrucks

#3 Post by Star92 » 15 Aug 2017 16:45

Help how to do, just insulted bought dLS, but I can not enter them and carry the goods in WOTR

Here writes here such problem. How so

Attachment removed. Please read forum rules.

Double Post Merged

It turns out I'm activating manually, but nothing happens. Help me to understand

Trible Post Merged

when trying to connect dlc I receive an error. does not connect
a steam account and wot account only
Last edited by Flemming V on 16 Aug 2017 05:15, edited 1 time in total.

User avatar
Carthoo
SCS Software
Posts: 495
Joined: 27 Mar 2017 08:42
Location: Not giving you location of my secret hq!

Re: ETS2!Error with dls for worldoftrucks

#4 Post by Carthoo » 16 Aug 2017 11:43

Go to settings - online settings - and in the upper part should be all your DLC that are not connected to WOTR - select them and choose connect.

Image
I'm stalki....watching. Always watching.

Post Reply

Return to “Bugs 1.28”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest