Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area [76516] [FIXED]

Post Reply
User avatar
mads1153
Posts: 56
Joined: 17 Jul 2017 20:22
Location: Mandal, Agder, Norway
Contact:

Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area [76516] [FIXED]

#1 Post by mads1153 » 03 Mar 2019 14:17

Image
Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area than other prefabs have.
Buliding is normally dark colour on other prefabs, but this have light colour.
Same for trailer area with dark instead. This was in Liepāja, but it could be same for other locations too.

Reproducibility: Always
Game version: 1.34.0.25s 64bit

Coordinates:
SCS Vanilla 1.34 Baltic Metallurgy company prefab has opposite colour than other prefabs have ;[03/03/2019 14:50] (sec+0008-0009);35728.2;38.2207;-33708.1;-2.81886;-0.353497

Game.log.txt: https://pastebin.com/LzFLT2WR
(I runned first modded profile, but at end I switched to SCS vanilla profile to see if this bug is reproducible)

Edit: This looks like to be fixed in 1.36 :D
Last edited by mads1153 on 18 Dec 2019 21:21, edited 1 time in total.
ETS2: Level 105 and played 4158 hours

User avatar
Steve Pitts
Posts: 275
Joined: 28 Feb 2016 12:00
Location: Kings Langley, England

Re: Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area

#2 Post by Steve Pitts » 03 Mar 2019 22:25

I can confirm that, on a profile that has never had any mods, the same thing is true in Baltic Metallurgy in Siauliai:
20190303215450_1.jpg
I too am running the 64-bit version 1.34.0.25s

Game.log.txt
Cheers, Steve

Tom
SCS Software
Posts: 1458
Joined: 03 Apr 2018 11:34

Re: Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area [76516]

#3 Post by Tom » 04 Mar 2019 10:49

Thanks for report.
QA 76516

User avatar
mads1153
Posts: 56
Joined: 17 Jul 2017 20:22
Location: Mandal, Agder, Norway
Contact:

Re: Baltic Metallurgy prefab has opposite colour on GPS/Map UI area [76516]

#4 Post by mads1153 » 08 Aug 2019 22:53

Noticed also ACC company in Catania from SCS Italy DLC has same problem that is possible same prefab.

Edit: This looks like to be fixed in 1.36 :D
ETS2: Level 105 and played 4158 hours

Post Reply

Return to “Bugs 1.34”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest