trains in sequence always [NOT A BUG]

Post Reply
User avatar
Theosz
Posts: 2633
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

trains in sequence always [NOT A BUG]

#1 Post by Theosz » 12 Oct 2019 23:17

Hello

It is impossible to cross the train line, whether coming from one side or the other side because there is always a train after another, in the same direction, in sequence.

PAY ATTENTION -
1) to the clock;
2) Wenatchee city is just one example, almost all train crossline have this similar situation a long time ago but at this palce never ends!!

Code: Select all

[12/10/2019 19:39] (sec-0024-0015);-92526.5;12.7215;-59888.6;-1.41587;-0.102073
[12/10/2019 19:45] (sec-0024-0015);-92470;14.5301;-59904.2;2.10782;-0.343187
screenshots:
1)
https://i.imgur.com/fq2fGCg.png
2)
https://i.imgur.com/xWfqfqp.png
3)
https://i.imgur.com/M5U5AMq.png
4)
https://i.imgur.com/9o6KSMB.png
5)
https://i.imgur.com/kvBf5eG.png
6)
https://i.imgur.com/DSAzmzU.png
7)
https://i.imgur.com/46KiCW1.png
8)
https://i.imgur.com/2K80z8a.png
9)
https://i.imgur.com/DrwPV9U.png


ETS2 v1.35.2.11s
game.log.txt https://pastebin.com/QLuHkg6d

TY
Last edited by Mohegan13 on 15 Oct 2019 16:46, edited 1 time in total.
PLEASE, vote for krizzy090's idea about ownable freightmarket skins viewtopic.php?f=185&t=276108
Brazil... shanty towns
since ETS2 v1.13 | ATS 1.32... +6,500 hours of play... and counting

User avatar
MrBartek
Beta tester
Posts: 2798
Joined: 15 Nov 2016 19:06
Location: Poland, Lubelskie
Contact:

Re: trains in sequence always

#2 Post by MrBartek » 13 Oct 2019 07:24

NOT A BUG because you are using the command g_traffic "3".
Other values ​​greater than 1 (default) are not supported.
Image Image

User avatar
Theosz
Posts: 2633
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

Re: trains in sequence always

#3 Post by Theosz » 15 Oct 2019 16:17

"GREAT NEWS, AGAIN"

g_traffic 1 is almost a desert, a BUG I SEE and I do not like this, so if I can increase this value to playing with some confort, the values allowed "are nor supported" - and the game BUG me because of this"

This is what yours "NOT BUGGED" g_traffic 1 does to me - almost none traffic - a desert!

"cool" g_traffic 2 or larger will also increase the "train traffic!!!!" Really????

https://i.imgur.com/C4T0qDe.png
-
https://i.imgur.com/hzz36ph.png
-
https://i.imgur.com/BcJ22iZ.png
-
https://i.imgur.com/yXv8TUr.png
-
https://i.imgur.com/Wz9GfUO.png

... these are just about 1% of my screenshots

and of course, any Beta Tester will tell me this is not a bug, it is something in my head - viewtopic.php?f=41&t=273165
Last edited by Mohegan13 on 15 Oct 2019 16:45, edited 1 time in total.
Reason: IMG tag removed - rule [3.1]
PLEASE, vote for krizzy090's idea about ownable freightmarket skins viewtopic.php?f=185&t=276108
Brazil... shanty towns
since ETS2 v1.13 | ATS 1.32... +6,500 hours of play... and counting

User avatar
Madkine
Global moderator
Posts: 3493
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: trains in sequence always

#4 Post by Madkine » 15 Oct 2019 19:52

They aren't saying that it's in your head, just that the game is designed for use with traffic set to one and that things like what you see with trains may occur if you set the value higher.

User avatar
SimulatorSam
Posts: 6239
Joined: 05 Mar 2014 17:52
Location: United Kingdom
Contact:

Re: trains in sequence always

#5 Post by SimulatorSam » 15 Oct 2019 19:58

Theosz wrote:
15 Oct 2019 16:17
"cool" g_traffic 2 or larger will also increase the "train traffic!!!!" Really????
Trains use the same spawning system as AI vehicles, each railroad is essentially a regular traffic lane with only trains allowed on them. ;)

User avatar
Theosz
Posts: 2633
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

Re: trains in sequence always [NOT A BUG]

#6 Post by Theosz » 16 Oct 2019 21:12

this is not a solution to problem I have

Double Post Merged
MrBartek wrote:
13 Oct 2019 07:24
NOT A BUG because you are using the command g_traffic "3".
Other values ​​greater than 1 (default) are not supported.
it is not a solution to problem I have, so when SCS will suport them?

PS:
you was faster than me, supersobes lol
Last edited by supersobes on 16 Oct 2019 21:14, edited 1 time in total.
Reason: Double post merged [Forum rule 2.6]
PLEASE, vote for krizzy090's idea about ownable freightmarket skins viewtopic.php?f=185&t=276108
Brazil... shanty towns
since ETS2 v1.13 | ATS 1.32... +6,500 hours of play... and counting

Post Reply

Return to “Bugs 1.35”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest