Railroad no sound [113624]

Post Reply
User avatar
serobaskan44
Posts: 262
Joined: 28 Aug 2015 18:26
Location: İstanbul/TÜRKİYE

Railroad no sound [113624]

#1 Post by serobaskan44 » 08 Apr 2020 20:38

There are no warning sounds at the train and intersection points on the railways.
I noticed on the "Road to the Black sea" map. It caught my attention in a few places.
Video: https://drive.google.com/open?id=1zg0C- ... 03XTPVPjJX
1.37.0.65s 64 bit
Repeatability: Always
Last edited by serobaskan44 on 16 Apr 2020 14:38, edited 1 time in total.

mbo
Posts: 8
Joined: 15 Nov 2015 15:26

Re: Railroad no sound

#2 Post by mbo » 09 Apr 2020 09:51

in addition to the Railroad sound, for me it seems like that the spawn rate of the trains are increased/broken yesterday i stood over 1 Hr at a railroad crossing at Romania, because only one car / truck could cross the railroad after that the railways barriers closed again and again and again. This was a situation where a lot of patience was needed. :D

User avatar
bobgrey1997
Posts: 3376
Joined: 30 Nov 2015 02:13
Location: Conway, Arkansas
Contact:

Re: Railroad no sound

#3 Post by bobgrey1997 » 09 Apr 2020 10:28

@mbo that is a seperate bug entirely, so it should be reported in a new thread. However, make sure you have g_traffic set to 1 and not higher (enter g_traffic 1 in console, or check the config.cfg file in the game's Documents folder).
ImageImage

mbo
Posts: 8
Joined: 15 Nov 2015 15:26

Re: Railroad no sound

#4 Post by mbo » 09 Apr 2020 11:11

@bobgrey1997 thank you for your hint, i will check that at my settings :Thumb up:, it was set to 5 :o , think i´ve done this for a traffic mod, now this shouldn´t be a "bug" anymore Thanks again.

User avatar
bobgrey1997
Posts: 3376
Joined: 30 Nov 2015 02:13
Location: Conway, Arkansas
Contact:

Re: Railroad no sound

#5 Post by bobgrey1997 » 09 Apr 2020 11:21

No problem. I've been in that situation in ATS before. I even made a full bug report. Someone pointed out I had my traffic setting at 10! No wonder the crossing gates never went up! Not even enough for one car to get through.
ImageImage

Post Reply

Return to “Bugs 1.37”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest