Reverse truck | Game Crash [CLOSED]

Post Reply
Leninsk1970

Reverse truck | Game Crash [CLOSED]

#1 Post by Leninsk1970 » 18 Oct 2020 13:38

Reverse truck after game crash
Game version 1.39.0.33
Always Reproducible

OS: Win10 64bit
GPU: GTX 1050 ti (If needed)
CPU: i5-8400 (If needed)


Im using Logitech G920 + H-Shifter + Pedals

I don`t know if it a bug but to be sure i reported it
Attachments
game.crash.txt
(56.96 KiB) Downloaded 15 times
game.log.txt
(58.81 KiB) Downloaded 18 times
Last edited by Leninsk1970 on 18 Oct 2020 21:55, edited 1 time in total.

Dotec
Posts: 120
Joined: 20 Dec 2012 15:52
Location: Stuttgart, Germany

Re: Reverse truck | Game Crash

#2 Post by Dotec » 18 Oct 2020 15:02

delete your mods and try again
Image

Leninsk1970

Re: Reverse truck | Game Crash

#3 Post by Leninsk1970 » 18 Oct 2020 15:09

I testen also without mods

Forgot send log file :?

N95JPL
Beta tester
Posts: 185
Joined: 15 Apr 2020 16:02
Location: North-West England (UK)
Contact:

Re: Reverse truck | Game Crash

#4 Post by N95JPL » 18 Oct 2020 15:30

Please try with a fresh profile, even if you disable mods they leave traces throughout your Save Files!

After that please upload a new log :D
N95JPL
GitHub
Image

Leninsk1970

Re: Reverse truck | Game Crash

#5 Post by Leninsk1970 » 18 Oct 2020 15:43

ok, i go try again.

EDIT: 00:03:28.853 : <ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_trunk_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(475): ??A?$array_t@M@prism@@QEBAAEBM_K@Z: Index outside array boundaries.

This is when the error comes
Last edited by Leninsk1970 on 18 Oct 2020 21:45, edited 1 time in total.

User avatar
Madkine
Posts: 2967
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: Reverse truck | Game Crash

#6 Post by Madkine » 18 Oct 2020 20:57

You need to post a full log, not an edited one. You removed a lot of needed information from the log. (Including the game version)

Leninsk1970

Re: Reverse truck | Game Crash

#7 Post by Leninsk1970 » 18 Oct 2020 21:48

I will find it but maybe move this thread to technical problems

I read some related logitech problem on 1.39. I'm not sure but I create a video.

BTW if I created new fresh profile the log are the same I can tell you, so I leave it by here and I contact logitech support then if it isn't a bug related. :?

Sorry for the inconvenience!

Post Reply

Return to “Technical Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests