[Iberia DLC] - Cordoba - Train bug [KNOWN]

Post Reply
Fleser
Posts: 301
Joined: 17 Jul 2020 15:47

[Iberia DLC] - Cordoba - Train bug [KNOWN]

#1 Post by Fleser » 12 Apr 2021 12:21

Train appears at point tath you can see from truck. Carriages roll on both railways.

Game version 1.40.3.3s
Train appearing bug (vrong position, problem with carriages) ;[12/04/2021 13:33:35] (sec-0019+0015);-75346.3;51.3513;60855.5;-1.32663;-0.379843
Train bug ;[12/04/2021 13:36:02] (sec-0019+0015);-75196.5;46.3067;60881.3;-1.65494;-0.431674
Always Reproducible
Win10 64bit

Wrong spawn point of the train that rides by terminal
Image

Image
Image
Last edited by Fleser on 12 Apr 2021 21:04, edited 2 times in total.

User avatar
Kai_Thanner
Posts: 79
Joined: 03 Feb 2021 20:48

Re: [Iberia DLC] - Cordoba - Train bug

#2 Post by Kai_Thanner » 12 Apr 2021 15:46

Check your train-mod!

Image
Image

Trenero
Posts: 34
Joined: 10 Apr 2021 13:04

Re: [Iberia DLC] - Cordoba - Train bug [KNOWN]

#3 Post by Trenero » 12 Apr 2021 18:36

I don't have mod and I can confirm this, I reported it previusly in this post.
Also the main line is not electrified, missing the standard renfe catenary poles and wires and the electric freight locomotive has the wrong skin, should have the renfe mercancias colours as I explain on my post.

Fleser
Posts: 301
Joined: 17 Jul 2020 15:47

Re: [Iberia DLC] - Cordoba - Train bug [KNOWN]

#4 Post by Fleser » 12 Apr 2021 20:57

It doesn't depend on train-mod.

Image

User avatar
Kai_Thanner
Posts: 79
Joined: 03 Feb 2021 20:48

Re: [Iberia DLC] - Cordoba - Train bug [KNOWN]

#5 Post by Kai_Thanner » 13 Apr 2021 00:20

Ups, sry for that. I was confused of you long train in the background. I tried this position too with a non mod profile and it is really crazy :)

At first:
Image
and then:
Image
Image

Post Reply

Return to “Bugs 1.40”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests