Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

Post Reply
Kebas53
Posts: 19
Joined: 18 Dec 2020 13:14

Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#1 Post by Kebas53 » 01 Mar 2021 10:19

Version 1.40.0.1195
Crossing any border no message of country entry is displayed.

User avatar
Madkine
Global moderator
Posts: 4348
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#2 Post by Madkine » 01 Mar 2021 10:44

This has never been a feature of the game for normal border crossings.

User avatar
mads1153
Posts: 78
Joined: 17 Jul 2017 20:22
Location: Mandal, Agder, Norway
Contact:

Re: Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#3 Post by mads1153 » 01 Mar 2021 13:24

I think you are talking about ProMods that is a mod and it includes this UI message about the country and the flag.
ETS2: Level 105 and played 4158 hours

User avatar
KrysEmlyn
Posts: 286
Joined: 17 Mar 2017 12:32
Contact:

Re: Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#4 Post by KrysEmlyn » 01 Mar 2021 17:23

Yep, this is strictly a ProMods feature.
SCS Software has never had this feature.

User avatar
petronny
Posts: 267
Joined: 17 Aug 2014 18:13

Re: Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#5 Post by petronny » 01 Mar 2021 17:35

Kebas53 wrote:
01 Mar 2021 10:19
Version 1.40.0.1195
Crossing any border no message of country entry is displayed.
I saw this feature only in ProMod and Heilbron Map

Kebas53
Posts: 19
Joined: 18 Dec 2020 13:14

Re: Border crossing no message displayed [NOT A BUG]

#6 Post by Kebas53 » 01 Mar 2021 21:35

mads1153 wrote:
01 Mar 2021 13:24
I think you are talking about ProMods that is a mod and it includes this UI message about the country and the flag.
Sorry, I did know that!
Thanks for your answers. Its clear now.

Post Reply

Return to “Bugs 1.40”

Who is online

Users browsing this forum: Sh1kuren and 4 guests