[REL] Poland Rebuilding (required Promods map 1.01/ 1.52)

Locked
Flywheel
Posts: 454
Joined: 18 Feb 2013 18:59
Location: Redcliffe, Queensland, Australia

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#141 Post by Flywheel » 23 Nov 2013 09:45

Thanks that's great will look into it soon.

User avatar
n4gix
Posts: 1971
Joined: 18 Mar 2013 00:59
Location: Hammond, Indiana

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#142 Post by n4gix » 23 Nov 2013 19:41

I just love that creepy, creaky and broken down looking bridge! :)

http://imageshack.com/i/166ck1p
http://imageshack.com/i/mj61jp
Fr. Bill
Interests: Gauge Programming - 3d Max Modeling for Eaglesoft Development Group & Military Visualizations
It is not wise to contest forum moderators; they have more ways to admonish than you have of evading, (Shin'a'in Proverb) :)

User avatar
GearJammer55
Posts: 814
Joined: 19 Oct 2013 17:22
Location: Essex, U.K.

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#143 Post by GearJammer55 » 23 Nov 2013 22:20

And I've just driven that twisting, winding, log-strewn road past the lumber mill again.....epic :lol:
ProMods Developer

User avatar
frisianbear
Posts: 482
Joined: 10 Oct 2013 10:26
Location: Leeuwarden / Bangkok

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#144 Post by frisianbear » 23 Nov 2013 23:24

I only get error (in my game log) and it shuts down before i even come in the menu , i am to lazy to make a complete new profile and start all over again shame i think it must be a great upgrade with the ProMods map.
Image

User avatar
GearJammer55
Posts: 814
Joined: 19 Oct 2013 17:22
Location: Essex, U.K.

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#145 Post by GearJammer55 » 24 Nov 2013 23:00

Ummm, sounds like you may have another mod installed that's causing the crash (usually the case)?. Try running the game with just Scandinavia and P.R. as installed mods. Then if you have other mods, install them one at a time, run the game after each mod install, and if it crashes you'll have found the cause. That's my recent experience and solution.
ProMods Developer

User avatar
AlterEgos
Posts: 217
Joined: 05 Mar 2013 11:54
Location: Eurasia

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#146 Post by AlterEgos » 01 Dec 2013 11:34

I just recently begun using this map and I'm enjoying it very much. Yes, it gives all kinds of warnings and errors in the console but I learned to ignore those :) and no crash so far. On another note, if you, the guys at Promods and ETS2 Map completely revised could come together that would be a BIG plus for the maps building efforts. Thank you.

RadolSzczecin
Posts: 349
Joined: 23 Jan 2013 22:31
Location: Polska / Szczecin
Contact:

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#147 Post by RadolSzczecin » 01 Dec 2013 14:46

Road Świnoujście-Koszalin. The road over the sea

Image

Rebuilding new area Szczecin:
Image
Image

New city - Nowogard (Reconstruction and activate dlc city)

Image
Image
ETS2 beta tester

Maj2235
Posts: 43
Joined: 14 Aug 2013 13:06
Contact:

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#148 Post by Maj2235 » 08 Dec 2013 00:06

Hi Radol.
Are you going to modify in future S1 from Bielsko-Biala to Cieszyn, or I'll stay as it is now?

Regards.
Maj2235
Image
My PC Specs:
CPU: Intel Core i5-4670K MOBO: Gigabyte GA-P85-D3 GPU: MSI GeForce GTX660 TwinFrozr IVRAM: G.Skill RipjawsX 2x4gb DDR3 1600Mhz PSU: OCZ Stealth XStream 500W

User avatar
Theosz
Posts: 1880
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

Poland Rebuilding v1.03a: Error and shoot down

#149 Post by Theosz » 12 Dec 2013 11:59

Hello

thx for this map

Please, could u help me?

I only get errors in my game.log.txt and it shuts down before I even come in the main screen menu

My \documents\Euro Truck Simulator2\game.log.txt :

https://www.dropbox.com/sh/krnb6muyrly4d8m/upGJIw8w_a

thx

My short setup:
a) Win7 x64
1) ETS 2 v1.8.2.4s (Steam updates automatically)
2) DLC Going East!

:-\ Profile ProMods v1.01

PS:

I don't know if my official Promods profile has some problem because in my profile of tests I can install [Map - Romania Addon v1.7 by Traian.scs] without problems with Promods, but when I install it in my official profile, some roads close Kiel missing. I removed all mods, saved, exit from the game; install Promods; saved and install Romania after and the problems persist.
Brazil, shanty towns... :-(

ETS2 v1.13 v1.16 v1.19 v1.20 v1.21 v1.22 v1.23 v1.24 v1.25!.

Image

Eddiestobart
Posts: 115
Joined: 30 Jul 2013 20:57
Location: Stonehenge

Re: [REL] Poland Rebuilding (required Scandinavia Map 1.01)

#150 Post by Eddiestobart » 12 Dec 2013 12:42

frisianbear wrote:I only get error (in my game log) and it shuts down before i even come in the menu , i am to lazy to make a complete new profile and start all over again shame i think it must be a great upgrade with the ProMods map.
Yep I have same problem. Never managed to load this map in my profile.

Locked

Return to “Maps”

Who is online

Users browsing this forum: Old Ted, Paulebaer1979, StAfFoRdShIrE and 13 guests