Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

User avatar
pigbrother
Posts: 656
Joined: 03 Jun 2016 07:36
Location: Romania
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#491 Post by pigbrother » 27 Mar 2017 05:38

Because running line position is set in two different places for those two different modes. Somebody forgot to change one of them.

little_ghost
Posts: 31
Joined: 05 Feb 2013 08:20
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#492 Post by little_ghost » 27 Mar 2017 18:43

pigbrother wrote:Because running line position is set in two different places for those two different modes. Somebody forgot to change one of them.
Yeah but I tried changing the settings in the adviser file and in the running line file but it didn't change anything. I've edited the files before so it's not like I'm a complete noon.
Strangest thing: I tried resetting my the settings to the defaults which also resulted in no changes.

User avatar
wik412
Posts: 66
Joined: 28 Jun 2016 14:42
Location: Russia, Mosсow

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#493 Post by wik412 » 27 Mar 2017 19:28

@little_ghost

In the adviser.sii, in the ui :: group: 04c268730 block, add the line my_children [5]: xxxxxxxx with parameters from the ui :: group: 04c2691c0, sub-block my_children [3]: 0049d74c0
Sorry for bad English
Просите, и дано будет вам; ищите, и найдете... (Ask and it shall be given you; seek and you will find...)
Image

little_ghost
Posts: 31
Joined: 05 Feb 2013 08:20
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#494 Post by little_ghost » 28 Mar 2017 19:51

@ Wik412
I've sent you a PL to keep the thread as clean as possible.
Please check it and reply.

- Little_Ghost

User avatar
wik412
Posts: 66
Joined: 28 Jun 2016 14:42
Location: Russia, Mosсow

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#495 Post by wik412 » 29 Mar 2017 08:13

little_ghost wrote:...for why the running line is jumping positions when switching...
One of version:
File adviser_running_line.sii
Image

File adviser.sii
Image

It was checked selectively on ATS
Good luck!
Sorry for bad English
Просите, и дано будет вам; ищите, и найдете... (Ask and it shall be given you; seek and you will find...)
Image

User avatar
pigbrother
Posts: 656
Joined: 03 Jun 2016 07:36
Location: Romania
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#496 Post by pigbrother » 29 Mar 2017 11:59

Starting from Hemil and ptr1ck mods, I made a custom thing according to my taste: just basic info (money, ticker, time and ETA, everything else on dashboard or info panels), even spacing around the screen with border and no weight station signals in ATS.

And everything was smooth until a friend of mine from UK asked me for it and I saw the UK on-screen map is not spaced correctly. And then I lost my mind trying to fix it but no success. As you can see, the vertical alignment is working, but I don't understand how can I set two different horizontal positions since a i have only one set of strings.

I told him to drive using dashboard GPS, but he said something like "that's the reason I leave, european meathead". Sighs...

If anyone has the skill and kindness to waste some time, can I have a little help with this issue?

Pics: http://imgur.com/a/mOw7Z
Mod: https://www.sendspace.com/file/q40jbl

Thanks.
Last edited by pigbrother on 29 Mar 2017 13:01, edited 1 time in total.

User avatar
Leen
Posts: 3554
Joined: 22 Jan 2014 19:06
Location: Netherlands
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#497 Post by Leen » 29 Mar 2017 12:05

I have download the version of above but the adviser is on the bottom and I want it on top, how can I edit this mod for on top use?
Author of the Scania stock L6 sound / Mercedes Actros MP 3 sound / MB Actros MP4 sound / DAF XF 105/ Euro6/50K sound

User avatar
wik412
Posts: 66
Joined: 28 Jun 2016 14:42
Location: Russia, Mosсow

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#498 Post by wik412 » 29 Mar 2017 13:02

Leen wrote:I have download the version of above but the adviser is on the bottom and I want it on top, how can I edit this mod for on top use?
viewtopic.php?p=722063#p722063
Sorry for bad English
Просите, и дано будет вам; ищите, и найдете... (Ask and it shall be given you; seek and you will find...)
Image

User avatar
Leen
Posts: 3554
Joined: 22 Jan 2014 19:06
Location: Netherlands
Contact:

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#499 Post by Leen » 29 Mar 2017 14:38

Well thank you so much I never knew you modified the whole route adviser collection, great job mate!
Author of the Scania stock L6 sound / Mercedes Actros MP 3 sound / MB Actros MP4 sound / DAF XF 105/ Euro6/50K sound

eta123
Posts: 7
Joined: 08 Jun 2016 12:05

Re: Route Advisor Mod Collection v4.7 [ETS2 v1.22∼]

#500 Post by eta123 » 29 Mar 2017 20:45

Hello, great mod but i have problem with GPS, i cant pick route on map and GPS does not show "red" route (check photo).

http://imgur.com/a/Wq5KG

Post Reply

Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: zero922 and 26 guests