ATS/ETS2 Local Radio

Forum rules
SCS as a company do not wish to have paid mods on this forum. While we understand that not all paid mods use the Intellectual Property of other companies/people, it is very hard to moderate what is and isn't acceptable when money is involved. There are also concerns that it could look unfavorable to potential work partners going forward if SCS allow mods that may potentially use unlicensed branding.
Posting in the Mods forum (ATS and ETS2) is restricted to sharing free-to-the-public mods and providing support for mods. For more details, please check chapters [4] and [5] of Forum Rules.
User avatar
Koen
Posts: 187
Joined: 01 Sep 2013 15:24

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#301 Post by Koen » 29 Feb 2020 17:43

The config.js file is not supported yet in v3.0.0-beta, so it follows the default config.js behaviour.

User avatar
joschac2
Posts: 1423
Joined: 28 May 2018 03:15
Location: Port Jervis, NY
Contact:

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#302 Post by joschac2 » 15 Mar 2020 21:33

Mod hasn.t been working for me, Says Game not running when it is. Reinstalled it and put the .dd in diff Bin folders, Nothing worked

When I look though the log, I don.t see anything for The plugin ( but I,m blind and most likely would of missed it ) So heres the log
https://pastebin.com/HasZ1cF2

User avatar
Koen
Posts: 187
Joined: 01 Sep 2013 15:24

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#303 Post by Koen » 16 Mar 2020 14:33

@joschac2 It is loaded (line 666). Does it happen with both v3.0.0-beta2 and v2.5.0? Also check whether the alternative dll works.

User avatar
joschac2
Posts: 1423
Joined: 28 May 2018 03:15
Location: Port Jervis, NY
Contact:

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#304 Post by joschac2 » 16 Mar 2020 15:18

So, I just started it and it says it running. Idk how I fixed it but it works ( for now )


There is a lot of lag when I switch stations tho, and there a lot of freezing in citys

User avatar
Koen
Posts: 187
Joined: 01 Sep 2013 15:24

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#305 Post by Koen » 16 Mar 2020 18:44

Make sure you are starting ATS in DX11 mode. If that doesn't solve it, then you can try turning the overlay off (settings.json file > "overlay" to false)

User avatar
muerteh 650
Posts: 274
Joined: 04 Jun 2014 08:19
Location: Cataluña:España !!!!

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#306 Post by muerteh 650 » 20 Apr 2020 08:22

I have simulation paused all the time before it did not happen even playing with DX11, and I do the (settings.json file> "overlay" to false) but everything remains the same I have everything up to date updated

User avatar
Laqueesha
Posts: 99
Joined: 19 Nov 2016 10:00

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#307 Post by Laqueesha » 25 Apr 2020 01:43

The var stations_custom in custom.js doesn't seem to be working for me. I cross-checked it with the stations-america.js file and it matches up; not sure why it isn't working. However, stations[""].push({ does seem to work, although the custom stations' name/logo do not show up in the in-game UI like the default stations do.
Last edited by Laqueesha on 25 Apr 2020 12:43, edited 5 times in total.

kevuk29
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2016 13:06

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#308 Post by kevuk29 » 25 Apr 2020 03:35

Amazing

User avatar
Koen
Posts: 187
Joined: 01 Sep 2013 15:24

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#309 Post by Koen » 25 Apr 2020 14:36

Laqueesha wrote:
25 Apr 2020 01:43
The var stations_custom in custom.js doesn't seem to be working for me. I cross-checked it with the stations-america.js file and it matches up; not sure why it isn't working.
Will have a look, not sure about that either. Worst case you can always run it locally like in v2 by downloading everything to the web folder, and edit the files directly.
However, stations[""].push({ does seem to work, although the custom stations' name/logo do not show up in the in-game UI like the default stations do.
Make sure to use an absolute URL. The URL "stations/images-europe/aland/Ålands Radio.png" will try to load "http://localradio.koenvh.nl/stations/im ... 0Radio.png", not "http://localhost:8330/stations/images-e ... 0Radio.png". As your custom stations are probably not hosted on localradio.koenvh.nl, it won't be able to find them. However, setting the URL to https://alandsradio.ax/sites/all/themes ... r_logo.png will probably work.

User avatar
Laqueesha
Posts: 99
Joined: 19 Nov 2016 10:00

Re: ATS/ETS2 Local Radio

#310 Post by Laqueesha » 28 Apr 2020 10:22

Never mind, I fixed it. I had deleted the for (var key in stations_custom) { markup from the .js file, since I thought it was a part of the inert instructions. Silly me!

However, the custom stations' icons and names still don't show up on the in-game overlay, though I can hear their audio just fine. The logos are absolute URLs and lead directly to a web-hosted image, so I don't know why they're not showing up in-game. The logos and names show up on the internet browser, and the default stations show up just fine on the in-game overlay, though.

I'm using Mozilla Firefox, if that has any affect on it. When I was using Google Chrome on the older version, everything worked perfectly.
Last edited by Laqueesha on 08 May 2020 21:42, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: ConnorP292, Fabian99, LIPtoH, new_ilya[JPN] and 16 guests