Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

Forum rules
SCS as a company do not wish to have paid mods on this forum. While we understand that not all paid mods use the Intellectual Property of other companies/people, it is very hard to moderate what is and isn't acceptable when money is involved. There are also concerns that it could look unfavorable to potential work partners going forward if SCS allow mods that may potentially use unlicensed branding.
Posting in the Mods forum (ATS and ETS2) is restricted to sharing free-to-the-public mods and providing support for mods. For more details, please check chapters [4] and [5] of Forum Rules.
User avatar
TheP1T3R
Posts: 20
Joined: 19 Dec 2018 19:00
Location: Poland

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#511 Post by TheP1T3R » 21 Jul 2020 11:22

Will it work for Ats also ?
I mean best option is to use your old reshade preset for Ats or Maybe use this preset?

scania1515
Posts: 71
Joined: 10 Feb 2020 16:11

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#512 Post by scania1515 » 21 Jul 2020 11:34

https://imgsli.com/MTkzNjQ


when i'm in the truck i only have white clouds why

User avatar
JD6
Posts: 1051
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#513 Post by JD6 » 22 Jul 2020 01:32

@TheP1T3R This is only for ETS2. I will make an ATS preset based off this one soon, until then you can use the old one.

@scania1515 Those aren't clouds but bloom. Use developer mode and disable or lower it.

I used g_bloom 0.3 .

arrahik
Posts: 29
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#514 Post by arrahik » 22 Jul 2020 01:56

JD6 wrote:
19 Jul 2020 13:54
@mgysgtdev I'm not sure what I am looking at. ReShade doesn't modify the skybox quality and I'm not fully familiar with all the skyboxes on RBW and their resolutions. Maybe have a comparison screenshot?

@arrahik I know PNG but I was asking for the latest version.
I think the latest free version is the one I linked. The new one is still in development and you can get it early if you pay, but it will be free once it gets finished if I'm not mistaken. I don't have that one, I use the free version. It still looks really good, the skyboxes especially are high quality without looking too sharp and out place.

Polak50
Posts: 63
Joined: 13 May 2020 18:09

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#515 Post by Polak50 » 22 Jul 2020 09:51

JD6 wrote:
22 Jul 2020 01:32
@TheP1T3R This is only for ETS2. I will make an ATS preset based off this one soon, until then you can use the old one.

@scania1515 Those aren't clouds but bloom. Use developer mode and disable or lower it.

I used g_bloom 0.3 .
where can I disable it

User avatar
JD6
Posts: 1051
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#516 Post by JD6 » 22 Jul 2020 15:29

@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.

scania1515
Posts: 71
Joined: 10 Feb 2020 16:11

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#517 Post by scania1515 » 22 Jul 2020 17:14

JD6 wrote:
22 Jul 2020 15:29
@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.
is the g bloom in the config

arrahik
Posts: 29
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#518 Post by arrahik » 22 Jul 2020 19:48

JD6 wrote:
22 Jul 2020 15:29
@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.
Yeah honestly that's how it looks like unfortunately. Will you be making a preset for the free version, though?


arrahik
Posts: 29
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#520 Post by arrahik » 23 Jul 2020 16:47

I mean the current free version which I linked lol

Post Reply

Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: 123typowyfarmer321, Bing [Bot], chopoland, LIPtoH, PATOUT59, Rajke, Sl3dge and 11 guests