Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

User avatar
TheP1T3R
Posts: 20
Joined: 19 Dec 2018 19:00
Location: Poland

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#511 Post by TheP1T3R » 21 Jul 2020 11:22

Will it work for Ats also ?
I mean best option is to use your old reshade preset for Ats or Maybe use this preset?

scania1515
Posts: 53
Joined: 10 Feb 2020 16:11

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#512 Post by scania1515 » 21 Jul 2020 11:34

https://imgsli.com/MTkzNjQ


when i'm in the truck i only have white clouds why

User avatar
JD6
Posts: 1000
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#513 Post by JD6 » 22 Jul 2020 01:32

@TheP1T3R This is only for ETS2. I will make an ATS preset based off this one soon, until then you can use the old one.

@scania1515 Those aren't clouds but bloom. Use developer mode and disable or lower it.

I used g_bloom 0.3 .

arrahik
Posts: 25
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#514 Post by arrahik » 22 Jul 2020 01:56

JD6 wrote:
19 Jul 2020 13:54
@mgysgtdev I'm not sure what I am looking at. ReShade doesn't modify the skybox quality and I'm not fully familiar with all the skyboxes on RBW and their resolutions. Maybe have a comparison screenshot?

@arrahik I know PNG but I was asking for the latest version.
I think the latest free version is the one I linked. The new one is still in development and you can get it early if you pay, but it will be free once it gets finished if I'm not mistaken. I don't have that one, I use the free version. It still looks really good, the skyboxes especially are high quality without looking too sharp and out place.

Polak50
Posts: 62
Joined: 13 May 2020 18:09

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#515 Post by Polak50 » 22 Jul 2020 09:51

JD6 wrote:
22 Jul 2020 01:32
@TheP1T3R This is only for ETS2. I will make an ATS preset based off this one soon, until then you can use the old one.

@scania1515 Those aren't clouds but bloom. Use developer mode and disable or lower it.

I used g_bloom 0.3 .
where can I disable it

User avatar
JD6
Posts: 1000
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#516 Post by JD6 » 22 Jul 2020 15:29

@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.

scania1515
Posts: 53
Joined: 10 Feb 2020 16:11

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#517 Post by scania1515 » 22 Jul 2020 17:14

JD6 wrote:
22 Jul 2020 15:29
@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.
is the g bloom in the config

arrahik
Posts: 25
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#518 Post by arrahik » 22 Jul 2020 19:48

JD6 wrote:
22 Jul 2020 15:29
@arrahik It was "finished" long ago, the guy likes to keep it a paid mod. ;)

@Polak50 Like I said enable developer mode then ingame use the console command g_bloom 0.3. The default is g_bloom 1, but you can adjust it from 0.1 to 1 according to your taste. Or just make it 0.
Yeah honestly that's how it looks like unfortunately. Will you be making a preset for the free version, though?


arrahik
Posts: 25
Joined: 25 Apr 2019 12:48

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.0 - RELEASE

#520 Post by arrahik » 23 Jul 2020 16:47

I mean the current free version which I linked lol

Post Reply

Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: donb and 2 guests