Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE


User avatar
LAFAYET47
Posts: 1579
Joined: 02 Nov 2017 23:14
Location: Poland/Spain

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#552 Post by LAFAYET47 » 01 Oct 2020 12:08

arrahik wrote:
28 Sep 2020 09:34
Which one of your presets fits the best with Grimes Early Autumn?
the vanilla one looks pretty decent with Grimes seasonal mods.



User avatar
JD6
Posts: 1026
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#555 Post by JD6 » 17 Oct 2020 15:34

Made quite a few changes to SCS Vanilla.
Here's 6 high-quality shots showing the outcome.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

User avatar
Chief86
Posts: 422
Joined: 08 Feb 2016 05:09

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#556 Post by Chief86 » 17 Oct 2020 19:31

wow! looks amazing. is that live or memorex? lol

User avatar
poludei
Posts: 66
Joined: 21 Jan 2018 15:26
Location: Tartu, Estonia

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#557 Post by poludei » 30 Oct 2020 10:54

Dont know if this is the right place to ask this but for some reason, when i open the UI and open the preset then nothing appears, meaning I cant select filmicgrade, tint and so on.. whats up with that? They show in my win:x64 folder in documents tho...

User avatar
JD6
Posts: 1026
Joined: 28 Jul 2015 22:52
Location: Rudd Land - OBNOXIA
Contact:

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#558 Post by JD6 » 31 Oct 2020 01:00

It is the right place to ask.
Have you tried reinstalling ReShade? DO NOT use v4.8.0 or v4.8.1, they're not compatible with the shaders included yet.

User avatar
poludei
Posts: 66
Joined: 21 Jan 2018 15:26
Location: Tartu, Estonia

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#559 Post by poludei » 31 Oct 2020 11:17

Tried with reshade 4.7.0 but still the same issue occurs... :(

Image

User avatar
auriga1001
Posts: 243
Joined: 15 Apr 2015 18:55

Re: Johndoe SiCKX ReShade PRESET *PRINCEPS* v8.1 - RELEASE

#560 Post by auriga1001 » 31 Oct 2020 11:38

@poludei Do you have downloaded the necessary shaders and texture during reshade installation and copied the shaders from JD shaders-textures folder? When in game open reshade with 'pos1', skip the tutorial. When you select the preset you wish and nothing happens after click reload, just double click the preset (works with reshade 4.7.0). Then the marked shaders should be visible there.
Windows 10(2004)
MSI B450M Pro-M2 Mainboard
AMD Ryzen 5 3600 3,6 (4,2)GHz
G.Skill 32GB Ram DDR-4 3200
240GB SSD (System) 960GB SSD (Games) 1TB HDD (Data Storage)
Zotac RTX2070 Super Mini 8GB

Where is the problem ...? :geek:

Post Reply

Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: StenioBlackHawnk and 16 guests