[ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

User avatar
KRH[DK]
Posts: 1004
Joined: 08 Jan 2013 13:20
Location: Denmark
Contact:

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#381 Post by KRH[DK] » 25 Sep 2020 09:51

Zizu wrote:
25 Sep 2020 09:44
What are these parts?
https://ibb.co/6BDcH6h
Lower marked area is the part where cables and hoses are connected (airbar)
Top marked area is the RSAB part (option to have on Sogard's trailer)

User avatar
Zizu
Posts: 497
Joined: 03 Aug 2017 07:39

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#382 Post by Zizu » 25 Sep 2020 10:04

KRH[DK] wrote:
25 Sep 2020 09:51
Zizu wrote:
25 Sep 2020 09:44
What are these parts?
https://ibb.co/6BDcH6h
Lower marked area is the part where cables and hoses are connected (airbar)
Top marked area is the RSAB part (option to have on Sogard's trailer)
Ok.Thank you

MAxim51x
Posts: 23
Joined: 18 Sep 2018 20:16

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#383 Post by MAxim51x » 06 Oct 2020 12:52

Good day,tell me why you can not put the rear lights "Stock dark" on the standard bumper?And I can only put "Round"

User avatar
Sogard3
Posts: 3404
Joined: 06 Jan 2018 00:20
Location: RO: Tg.Jiu, ES: Valencia

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#384 Post by Sogard3 » 07 Oct 2020 14:32

@MAxim51x

I'll check that.

Does anybody else have the same issue?


User avatar
j4cek
Posts: 46
Joined: 19 Oct 2015 12:56
Location: Poland
Contact:

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#386 Post by j4cek » 08 Oct 2020 20:03

Hi @Sogard3! I have a small question. You get us templates, but they are for the MegaLiner version, I don't see any templates for ProfiLiner (maybe I'm blind). So is it possible to get templates for ProfiLiner? Thank you in advance for your answer. Regards.
Image

User avatar
Sogard3
Posts: 3404
Joined: 06 Jan 2018 00:20
Location: RO: Tg.Jiu, ES: Valencia

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#387 Post by Sogard3 » 09 Oct 2020 12:45

@j4cek

I included an .psd file with normal height body. If you don't use photoshop you can search on any mod page and Im sure you will find it ;)

User avatar
j4cek
Posts: 46
Joined: 19 Oct 2015 12:56
Location: Poland
Contact:

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#388 Post by j4cek » 09 Oct 2020 16:00

@Sogard3
Yes, I was checking the .psd file. I own PhotoShop but I prefer Corel Paint Shop Pro but it doesn't matter. Corel can open .psd files without any problem. The problem is in the .psd file, which is included in the "TEMPLATE" folder, there are only 3 layers ('parts', 'layer 0' and 'Paint here') and 'layer 0' is unfortunately a layer for MegaLiner (higher door and shifted lower front wall).
Its not a big problem, I'll create my own template, I just thought I missed something.
Anyway, thanks for the quick reply. Regards.
Image

User avatar
Frajasn
Posts: 9
Joined: 06 Sep 2020 15:53
Location: Spain
Contact:

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#389 Post by Frajasn » 16 Oct 2020 07:21

@Sogard3

I have a problem with the skins of this mod. Some I can select without problems and others appear to me as in the image that I attach (for example Sesé).

Do you know for what it can be? Thank you!
Attachments
Profiliner Sesé
Profiliner Sesé

User avatar
Sogard3
Posts: 3404
Joined: 06 Jan 2018 00:20
Location: RO: Tg.Jiu, ES: Valencia

Re: [ADDON KRONE DLC REQUIRED]Reworked Krone ProfiLiner by Sogard3[v1.3][1.36&1.37][05-06-20]

#390 Post by Sogard3 » 16 Oct 2020 10:48

@Frajasn

That skin is made just for Mega body.

Post Reply

Return to “Trailers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests