ETS2 1.41 discussion

User avatar
Marcello Julio
Posts: 4274
Joined: 12 Nov 2016 19:27
Location: Ceará, Brazil

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#461 Post by Marcello Julio » 23 Jun 2021 20:37

I also confirm this bug. A friend of mine this afternoon went to play Convoy after this last update and the game is crashing after use CB Radio. Just the Vanilla game without anything from third parties (mods, plugins, etc)

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8255
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#462 Post by Tarso » 23 Jun 2021 21:10

I tried once had no crash as client on a session, will try again.

The crash occur by just pressing X and talking? After some minutes? Any other observation in how to reproduce?

User avatar
Marcello Julio
Posts: 4274
Joined: 12 Nov 2016 19:27
Location: Ceará, Brazil

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#463 Post by Marcello Julio » 23 Jun 2021 21:18

After pressing for a few seconds to speak.

jorensanbar
Posts: 32
Joined: 17 Oct 2018 19:34

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion - High PING

#464 Post by jorensanbar » 23 Jun 2021 21:22

JoSantos wrote:
21 Jun 2021 04:23
When I create a new host for ETS2, I get a very high ping
The host has 0 ping, because it is the local computer. If you are a host, you cannot have ping.

Now the ping varies from your connection and the connection of the other user, these are not dedicated servers, it is the computer of each person that works as a server and as a client.

If you have Telecable, and the other user has Claro Movil, you cannot expect them to have a ping less than 100 ms.

For example, if I host Tigo, all my friends from Nova Transports have ping of 20 ms at most.

User avatar
CodArk2
Posts: 391
Joined: 15 May 2019 04:30
Location: Texas coast

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#465 Post by CodArk2 » 23 Jun 2021 21:27

There is a crash on startup on Mac OS, I reported it here: viewtopic.php?f=280&p=1573586#p1573586

This is happening in both games.

Jelsie
Posts: 5
Joined: 23 May 2021 09:09

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#466 Post by Jelsie » 23 Jun 2021 21:29

after the 1.41 beta update from today i'm having the issue that the game crashes after certain people join the convoy.
not sure what it is, but i get the feeling that it has something to do with a truck or an accesoire, but i can't read my log file that well.
I will attach the log file below, so maybe you can help me....
Attachments
game.log.txt
(70.38 KiB) Downloaded 10 times

User avatar
Marcello Julio
Posts: 4274
Joined: 12 Nov 2016 19:27
Location: Ceará, Brazil

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#467 Post by Marcello Julio » 23 Jun 2021 21:29

From what I've seen, many others are suffering from the same bug.

User avatar
Solutech
Posts: 1815
Joined: 04 Nov 2014 08:34

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#468 Post by Solutech » 23 Jun 2021 21:34

Jelsie wrote:
23 Jun 2021 21:29
after the 1.41 beta update from today i'm having the issue that the game crashes after certain people join the convoy.
not sure what it is, but i get the feeling that it has something to do with a truck or an accesoire, but i can't read my log file that well.
I will attach the log file below, so maybe you can help me....

Use a clean profile not one you just disabled mods on .
Image
Author of ReMoled series of mods,V8K Blaine ReWork and general helpful chap .

User avatar
Tarso
Beta tester
Posts: 8255
Joined: 04 Apr 2016 11:03
Location: -5.865761, -35.216600
Contact:

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#469 Post by Tarso » 23 Jun 2021 21:35

Ok, fun discovery, if you mute your mic(i used the button mine has) and press X it won't crash, but if voice is input by having the mic not muted it crashes.

Jelsie
Posts: 5
Joined: 23 May 2021 09:09

Re: ETS2 1.41 Open Beta discussion

#470 Post by Jelsie » 23 Jun 2021 21:41

Solutech wrote:
23 Jun 2021 21:34
Jelsie wrote:
23 Jun 2021 21:29
after the 1.41 beta update from today i'm having the issue that the game crashes after certain people join the convoy.
not sure what it is, but i get the feeling that it has something to do with a truck or an accesoire, but i can't read my log file that well.
I will attach the log file below, so maybe you can help me....

Use a clean profile not one you just disabled mods on .
but why didn't i have that issue before?

Post Reply

Return to “General discussion about the game”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests