Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

ClaudeLib
Posts: 5
Joined: 21 Nov 2016 03:57

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#181 Post by ClaudeLib » 21 Nov 2016 06:06

Have been using W10 for about a year (though I'm going to go back to 7 in a month or two), can't remember having any troubles with the game.
Temporary account. Trying to make 5 on-topic posts just to be able to PM admin about my old account. Despite the fact that having multiple accounts is actually a bannable offence, this is literally the only way to get my old account back.

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 1967
Joined: 13 Apr 2016 21:57
Location: Wichita Falls, TX

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#182 Post by ShirBlackspots » 22 Nov 2016 00:14

Both ATS and ETS2 (even Scania Truck Simulator and ETS) run perfectly fine on Windows 10.
ETS2 Map Combo: ProMods, ProMods Extension, Project Balkans, RusMap, Southern Region, PJ Indo Map, Russian Open Spaces
ATS Map Combo: Viva Mexico, Coast to Coast, Project West, CanaDream, RickPP's I-10 ATS

Soilingcomic
Posts: 179
Joined: 30 Aug 2016 14:00

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#183 Post by Soilingcomic » 22 Nov 2016 05:41

No issues here. Launching it in DX 64 mode. (Steam user)

User avatar
murdoch82
Posts: 528
Joined: 16 Jul 2013 11:52

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#184 Post by murdoch82 » 03 Dec 2016 07:26

I bought a brand new truck in ATS the other day, 178000 USD! Windows 10 STOLE IT and drove it off a bridge! :'(

#Windows10SUXX #Windows311ROXX #DOSGAMING
Hardware: i5 2500k @ 4.2 Ghz - 16 Gb, Kingston HyperX 1600 Mhz - Corsair 90 Gb SSD - Cruscial 480 Gb SSD - 1TB HDD - Sapphire R9 390 8 Gb Nitro OC - QPAD QH-85 Headset - Logitech G29 with H-Shifter - X55 Rhino HOTAS - OS: Windows 10 Pro 64bit

User avatar
KatrynK96
Posts: 81
Joined: 01 Dec 2016 07:51
Location: Vorarlberg, Austria

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#185 Post by KatrynK96 » 06 Dec 2016 05:30

I Have no issues so far what so ever with ETS2 and windows 10.

tested in both 32/64-Bit versions, except a few FPS Drops, but that may be my Graphics Card it's fault :lol:
Steam Profile | World of Trucks Profile | Volvo FH 2013 460 Euro6 Globetrotter

User avatar
Moh1336
Beta tester
Posts: 6561
Joined: 05 Jul 2013 09:44
Location: Yorkshire
Contact:

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#186 Post by Moh1336 » 06 Dec 2016 08:47

The only issue I ever had with Win10 and this game was the slightly improved performance. How dare it give me 3 fps more!
My Blog/Mod page: http://ijsmods.wordpress.com
I reserve the right to be 100% wrong.
Image

digitalxak
Posts: 111
Joined: 02 Oct 2016 21:25
Location: England

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#187 Post by digitalxak » 07 Dec 2016 00:39

It's bad init haha.

We should give that 3 fps back!

But in all serious, I've had no issues I can remember on Windows 10. Been a dream.

Midnight_Wuff
Posts: 3
Joined: 16 Mar 2017 22:26

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#188 Post by Midnight_Wuff » 16 Mar 2017 22:40

I've been using ETS2 on Windows 10 since 2015. You get FPS spikes sometimes compared to Windows 7 which is a bit smoother, but it runs fine still.

User avatar
Jakob_FH16
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2017 04:40
Location: Washington State

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#189 Post by Jakob_FH16 » 25 Mar 2017 19:28

ETS2 on Win 10 works perfectly fine. I actually get pretty decent FPS, except for in the busy city areas like Hamburg while playing in first person :lol:
I restarted my ets2 game, this time I will be more experienced and do an overall better job. My new truck is a Red Scania streamline r360, normal sleeper cab
I enjoy playing games including trucks, cars, and military planes. (oh yeah roblox too)

User avatar
spinner66
Posts: 65
Joined: 20 Aug 2014 08:58
Location: Hwy 31 , Australia

Re: Euro Truck Simulator 2 on Windows 10

#190 Post by spinner66 » 11 Apr 2017 07:32

I've just moved from Windows 7 to 10. Hard to make a fair comparison because I have also upgraded most of my PC components at the same time but I have experienced no problems so far.
Phanteks Eclipse P400S case - ASUS Maximus IX Hero MB - i5 7600K CPU @4.8Ghz - Corsair H100i - Corsair Vengance DDR4 RAM 16GB - EVGA GTX 1080 FTW GPU - EVGA 850 G2 PSU - Crucial MX300 SSD. 525GB - Crucial M4 SSD. 256GB - Crucial M550 SSD. 256GB

Post Reply

Return to “General discussion about game”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests