I've had it with ETS2

User avatar
Wolfi
Beta tester
Posts: 11764
Joined: 12 Jul 2013 12:14
Location: United Republic of Huggable Fuzzbutts

Re: I've had it with ETS2

#41 Post by Wolfi » 15 Apr 2018 05:37

Lexx wrote:
15 Apr 2018 05:01
"top speed" like 80 kph which doesn't speak very well about your driving skills.
Says the guy who wasn't able to enter a company depot with a lightweight trailer :roll:
Image

User avatar
Lexx
Posts: 1380
Joined: 04 Feb 2016 01:16
Location: Bulgaria

Re: I've had it with ETS2

#42 Post by Lexx » 15 Apr 2018 06:29

Pyramide quote removed. Forum Rules [2.4]

And with underpowered stock DAF (about 370 hp) with just one powered axle and with 20 tons trailer. If you're such a pro, why don't you do that? And do it like me - not knowing what's coming up ahead, so drive slowly.
Last edited by Flemming V on 16 Apr 2018 05:28, edited 1 time in total.
Reason: Pyramide quote removed. Forum Rules [2.4]
My mods for other games
Sharkoon S25-W, AsRock B85M Pro4, Core i3-4170, Palit GTX 1050 Ti 4 GB, Corsair 32 GB DDR3 1600 MHz,
Corsair CX750, Corsair Force LE 120 GB, Western Digital 1.5 TB, Arch Linux KDE x64, Firefox x64

User avatar
dk00?
Posts: 2366
Joined: 07 Jan 2017 22:59
Location: NJ

Re: I've had it with ETS2

#43 Post by dk00? » 15 Apr 2018 06:31

Wolfi, this is the same guy who can't do heavy haul in ats because he corners like how a car would.

There's also less accidents in Europe than in North America by a sizeable margin. Not to mention getting a license is harder than it is in the states. Don't make me go further into the stats...

As for the 370hp, I've hauled 70 tons in game with less than 370. Learn how to read a tachometer a to know what gear to be in instead of putting a completely unrealistic for a road vehicle 1500 horsepower engine and using it as a crutch.
DK's Screenshots(5-26-2019)

User avatar
natvander
SCS Software
Posts: 3260
Joined: 01 Feb 2015 01:42
Location: NSW, Australia

Re: I've had it with ETS2

#44 Post by natvander » 15 Apr 2018 07:40

I’ll invite you to drive a real truck...
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.

User avatar
xXCARL1992Xx
Posts: 12617
Joined: 17 Aug 2016 12:18
Contact:

Re: I've had it with ETS2

#45 Post by xXCARL1992Xx » 15 Apr 2018 08:11

Lexx wrote:
15 Apr 2018 04:41
Wolfi wrote:
15 Apr 2018 04:31
Good luck on European hills with your underpowered toy truck ;)
The standard truck has 600 hp engine with 2780 Nm torque - I already tried it in multiplayer, did just fine with 43 tons behind it.
However the monster in my signature went through "Pimp my truck" and is even badder than that: 1500 hp, 4100 Nm, 2600 rpm, 6WD. Good luck to those hills to stop me... :lol: :twisted:
Image

the DAF XF has 530 (New One) and 2500/2600Nm of Torque, what for a joke is this to have 70HP more for only 180Nm

boy, just admit it you cant do shit with a truck and blame the game because you cant drive, i have even posted evidence videos that this "hill" is doable, i can show it to you with even 60t of load
Image
| !!!NO SUPPORT OR REQUESTS OF ANY SORT VIA PM!!! | Screenshot Thread | Steam Workshop | World of Trucks Profil |

User avatar
Wolfi
Beta tester
Posts: 11764
Joined: 12 Jul 2013 12:14
Location: United Republic of Huggable Fuzzbutts

Re: I've had it with ETS2

#46 Post by Wolfi » 15 Apr 2018 08:28

Lexx wrote:
15 Apr 2018 06:29
And with underpowered stock DAF (about 370 hp) with just one powered axle and with 20 tons trailer. If you're such a pro, why don't you do that? And do it like me - not knowing what's coming up ahead, so drive slowly.
You Daf XF looked like a quick job one, so it was 510hp :P

Still, challenge accepted.
Worst possible setup I could come up with:
Iveco Stralis 310hp, 6x2 midlift, auto gearbox 6 speed, keyboard steering only and 39t trailer with front axle to further reduce traction, max speed lower than 7km/h.
Results:
Now go and learn how to drive and stop wasting my time...
Image

User avatar
niepa
Posts: 4398
Joined: 08 Feb 2014 18:15
Location: Jyväskylä, Finland

Re: I've had it with ETS2

#47 Post by niepa » 15 Apr 2018 08:57

Why is this thread still alive ???
Image

User avatar
xXCARL1992Xx
Posts: 12617
Joined: 17 Aug 2016 12:18
Contact:

Re: I've had it with ETS2

#48 Post by xXCARL1992Xx » 15 Apr 2018 09:00

he wants just to further proof that he cant drive because he thinks it is NFS and 100% acceleration will solve anything, shown in his second video
Image
| !!!NO SUPPORT OR REQUESTS OF ANY SORT VIA PM!!! | Screenshot Thread | Steam Workshop | World of Trucks Profil |

User avatar
Elmer BeFuddled
Posts: 1344
Joined: 03 Sep 2014 17:07
Location: Royston Vasey, ENGLAND

Re: I've had it with ETS2

#49 Post by Elmer BeFuddled » 15 Apr 2018 10:15

And still I don't know where this impossible (impassable?) road is.......
I'm writing a book on plagiarism. It wasn't my idea.
Nothing is foolproof to the talented fool.


EBF ETS2 Satellite Map For ProMods, RusMap etc..
ETS2 v1.18.x Satellite Map Background
Road Atlas Map Backgrounds

User avatar
xXCARL1992Xx
Posts: 12617
Joined: 17 Aug 2016 12:18
Contact:

Re: I've had it with ETS2

#50 Post by xXCARL1992Xx » 15 Apr 2018 10:26

Fui near Catania on Sicily, pretty much on the middle of the island, i said it already

and there is no "impossible" hill he ist just to dump to operate a truck right, Wolfi and I showed already it is possible if done right

edit:

Image
Image
| !!!NO SUPPORT OR REQUESTS OF ANY SORT VIA PM!!! | Screenshot Thread | Steam Workshop | World of Trucks Profil |

Post Reply

Return to “Game”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests