little wayfinding bug near Carlisle

User avatar
Clintel
Posts: 145
Joined: 14 Aug 2013 16:01
Location: CANADA
Contact:

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#11 Post by Clintel » 23 Oct 2013 18:54

PlayX wrote:ok no problem. no bug reports from me

people like you destroy the community. what is wrong with you?

Maybe you should be a bit nicer to other people in the future.
Cadde is a cool person he helps everyone ..i think you might have misunderstood him
A Proud Vanilla gamer

User avatar
n4gix
Posts: 1971
Joined: 18 Mar 2013 00:59
Location: Hammond, Indiana

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#12 Post by n4gix » 23 Oct 2013 19:53

PlayX wrote:ok no problem. no bug reports from me

people like you destroy the community. what is wrong with you?

Maybe you should be a bit nicer to other people in the future.
You stopped reading too soon. Under the screenshot are these instructions. If they weren't required there'd have been no reason to type out the instructions: :lol:
How to get coordinates - step-by-step:
1) edit config.cfg to
g_developer "1"
g_console "1"
2) in game press SHIFT+F11
3) write text then click on REPORT SCR
4) open bugs.txt there you will find your text with coordinates
5) in Screenshot folder you will find png file.
Fr. Bill
Interests: Gauge Programming - 3d Max Modeling for Eaglesoft Development Group & Military Visualizations
It is not wise to contest forum moderators; they have more ways to admonish than you have of evading, (Shin'a'in Proverb) :)

User avatar
BWD
Posts: 319
Joined: 10 Aug 2013 13:18
Location: Morris, Illinois USA

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#13 Post by BWD » 23 Oct 2013 21:51

Hav'nt been there yet but does look like a bug. I take it you can either go around the curve or take the "shortcut" :? :)

By the way PlayX ,Cadde acted like a gentleman giving you the correct information, you on the other hand acted very child like.

Next time listen to a person whom has a little more experience than yourself.
Win 7 Home Premium,16 GIGS Ram,Sound Blaster X-FI Titanium Fatality,Logitech X-540 5.1 Speaker System,EVGA Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB GDDR5 Graphic card,Corsair 750 Watt Power supply,AMD Phenom II Black edition 965 3.4 GHz.four core processor.

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#14 Post by ohaha » 24 Oct 2013 04:24

Thanks for reporting and to everyone else who contributed.
This is a known behavior and has already been reported.
I will ask about the status of this.

Cheers.
Retired, but still loving it.

BHS
Posts: 624
Joined: 13 Jul 2013 21:27
Location: Denmark

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#15 Post by BHS » 24 Oct 2013 14:08

The 'short-cut bug' has indeed been reported before. And it occurs in several places. Latest reported by 'Johan' I think it was, as he discovered it going through a company yard.

And to all those people who keep insisting on coordinates and link to the 'bug reporting rules' - just read them yourself :
Players with more experiences could add more informations:
- coordinates (from bugs.txt)
- reproducibility (once, sometimes, always)
So it is NOT required to report coordinates. Please do report them as it does make life easier for SCS and it is not hard to do. But you don't have to.


Regards,
BHS

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#16 Post by ohaha » 24 Oct 2013 15:55

@BHS

I see a flaw in your argument... now he is a more experienced person :lol:
Retired, but still loving it.

User avatar
Cadde
Posts: 9535
Joined: 24 Apr 2013 18:08
Location: Have no fear, i am from the internets!

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#17 Post by Cadde » 24 Oct 2013 16:43

Nobody ever "required" him to post coordinates either. I asked for them nicely.
As i didn't get them i then proceeded to confirm the issue and post coordinates with all the details and the OP gives me an attitude in return.

Make me feel like just bluntly ignoring anyone i don't already know will react in a nice manner on the forums when trying to be helpful.
On extended hiatus.

BHS
Posts: 624
Joined: 13 Jul 2013 21:27
Location: Denmark

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#18 Post by BHS » 25 Oct 2013 10:25

ohaha wrote:@BHS
I see a flaw in your argument... now he is a more experienced person :lol:

Ohaha. I don't know if a person reporting a bug is experienced or not. And indeed I don't know in which field(s) this existing or non-existing experience lie. I myself have a lot of experience in selecting and consuming fine wines and great food, but unfortunately that doesn't help me reporting a bug in ETS2. Luckily I also have a lot of experience with IT, so I can figure out how to report a bug including a nice little screenshot with coordinates :)

Cadde wrote:Nobody ever "required" him to post coordinates either. I asked for them nicely.
Maybe you are very busy. Maybe you only 'skim' posts as you have stated repeatedly. But I thought it was quite obvious that my comment about 'insisting on coordinates' was a general one not directed at anybody in particular. Coordinates have been 'required' so often now that a lot of people automatically reply 'Post coordinates' whenever they see a bug report without those infamous coordinates :) So I just wanted to point out that they are NOT required for a bug report.


Regards,
BHS

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#19 Post by ohaha » 25 Oct 2013 10:43

BHS, he is now experienced, cause we schooled him :lol:
Retired, but still loving it.

User avatar
Reef
Beta tester
Posts: 5048
Joined: 27 Dec 2012 23:16
Location: Everywhere and nowhere baby

Re: little wayfinding bug near Carlisle

#20 Post by Reef » 25 Oct 2013 10:47

Easy fix for this is to now make it a requirement that any map or map related bug (including prefab/model and Route Advisor) must be reported with coordinates. Remove the grey areas and the trolls have nowhere left to lurk!

Post Reply

Return to “Bugs 1.6.1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests